Închide meniul

„Puteam să salvez echipa!” Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 19:04

„Puteam să salvez echipa! Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari

Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari. Antrenorul a mărturisit că a avut o discuţie aprinsă cu oficialii echipei, în urma căreia a decis să se despartă de formaţia ilfoveană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a antrenat-o pe Voluntari timp de şapte etape, timp în care nu a înregistrat nicio victorie, iar echipa a ajuns pe loc retrogradabil. În locul lui „Nick”, ilfovenii l-au numit antrenor pe Florin Pîrvu.

Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari

Nicolae Dică a declarat că după un antrenament a avut loc discuţia aprinsă cu oficialii echipei. Acesta era convins că o poate salva pe Voluntari de la retrogradare, însă s-a decis să plece.

De asemenea, „Nick” a mai transmis că era şi el extrem de dezamăgit de rezultatele înregistrate pe banca ilfovenilor, însă a subliniat că era conştient de situaţia dificilă a echipei, încă de când a ales să o preia.

„Am avut un antrenament luni, iar după antrenament am avut o discuţie cu cei din conducere, mai aprinsă puţin. Au fost nişte lucruri acolo şi am decis că e mai bine să încheiem. Eu aveam încredere că puteam să scot echipa, dar a fost acea discuţie după antrenament şi am considerat că e mai bine aşa.

Reclamă

Simteam şi eu anumite lucruri. Nici eu nu eram mulţumit că nu obţinusem nici măcar o victorie din cele 6 jocuri înainte de U Cluj, eram şi eu dezamăgit.

Din momentul în care m-am dus acolo ştiam că nu va fi uşor, nefăcând pregătirea de iarnă. Era clar că-mi era greu, dar am încercat, mi-am dorit să reuşim, dar din păcate s-a încheiat contractul meu. Le doresc baftă celor de la Voluntari”, a declarat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Voluntari şi-a ales noul antrenor

Voluntari şi-a ales noul antrenor, după ce Nicolae Dică a fost demis. Ilfovenii s-au înţeles cu Florin Pîrvu, cel care recent s-a despărţit de Petrolul. Oficialii celor de la Voluntari au făcut anunţul.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Pîrvu a rămas liber de contract săptămâna trecută, după ce s-a despărţit de Petrolul, echipă cu care a ratat calificarea în play-off. Pe banca celor de la Voluntari, Pîrvu va avea o misiune extrem de dificilă, salvarea de la retrogradare.

„Bun venit, Florin Pîrvu ! FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu tehnicianul Florin Pîrvu.

În vârstă de 48 de ani, noul nostru antrenor este un fost mijlocaș defensiv, care a evoluat în cariera sa la Petrolul Ploiești, Henan Jianye, Dinamo, FC Brașov, U Craiova, AEL Limassol, CS Otopeni, Chimia Brazi și la CS Turnu Severin. Are și două apariții pentru Echipa națională de fotbal a României în perioada 2000-2002.

După retragerea din activitatea de fotbalist, a început cariera de antrenor, ca secund al lui Marian Bondrea, la CS Turnu Severin, în 2011. Ulterior, a devenit antrenor secund la Petrolul, în mandatul din 2014 al lui Răzvan Lucescu , iar mai apoi la Rapid București. Ca antrenor principal, el a condus în formațiile Chimia Brazi și Conpet Ploiești. A activat și în China, la Henan Jianye, acolo unde a fost tehnicianul formațiilor U19, U21 și al echipei a doua a clubului.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes la cârma FC Voluntari”, a anunțat FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și