Închide meniul

Rapid, prima reacţie după ce FCSB l-a luat pe Baba Alhassan: „Cu tot respectul pentru el”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 decembrie 2023, 16:32

Rapid, prima reacţie după ce FCSB l-a luat pe Baba Alhassan: „Cu tot respectul pentru el

Rapid a oferit prima reacţie după ce FCSB l-a luat pe Baba Alhassan

Baba Alhassan, în FC Hermannstadt - Universitatea Craiova / Hepta

Rapid a oferit prima reacţie după ce FCSB l-a luat pe Baba Alhassan. Jucătorul dorit şi de giuleşteni a bătut palma în cele din urmă cu formaţia roş-albastră, după ce echipa lui Gigi Becali a făcut o ofertă mai bună pentru FC Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Rapid, a vorbit despre Baba Alhassan, jucătorul care va merge în ianuarie la FCSB.

Rapid, prima reacţie după ce FCSB l-a luat pe Baba Alhassan

Italianul nu regretă că l-a ratat pe fotbalistul de 23 de ani şi a dezvăluit că formaţia sa are în vizor mai mulţi jucători şi îi aşteaptă la echipă în perioada de mercato din această iarnă. De asemenea, el consideră că transferul lui Alhassan la FCSB reprezintă o mutare bună atât pentru jucător, cât şi pentru formaţia roş-albastră:

„Ei știu ce gândesc și am spus mereu când am avut discuții cu ei. Ei sunt în discuții cu anumiți jucători. Alhassan? E bine pentru el că s-a dus acolo și posibil va fi bine și pentru FCSB.

Avem jucători cu care suntem în discuții pentru că e mercato în iarnă. Nu mă refer la un singur jucător, nu există doar Baba Alhassan, chiar dacă e un jucător bun, cu tot respectul pentru el.

Reclamă

E un jucător bun care s-a remarcat, dar mai sunt și alții pe care-i avem în vizor”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare meciului Petrolul – Rapid.

Cristiano Bergodi, reacție dură după ce ar fi primit un ultimatum de la Dan Șucu. Mesajul tehnicianului

Cristiano Bergodi a avut o reacție dură după ce ar fi primit un ultimatum de la Dan Șucu. Tehnicianul celor de la Rapid s-a enervat la conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul Ploiești.

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte o victorie în derby-ul cu Petrolul Ploieşti pentru ca formaţia să depăşească perioada mai puţin bună pe care o traversează, notează agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„E un derby, ne dorim să-l câştigăm pentru că nu trecem printr-o perioadă bună. E o rivalitate mare între Rapid şi Petrolul, dar importante sunt cele trei puncte pentru a ne apropia din nou de locurile fruntaşe. Venim după o înfrângere dureroasă acasă, însă se pare că moralul băieţilor a revenit. Am vorbit şi eu cu ei, au vorbit şi cei din conducere… în fotbal se poate schimba totul de la un moment la altul. Noi am muncit la fel ca în cele trei luni în care nu am pierdut, însă se pare că echipa a pierdut puţin din turaţie pentru că au intervenit problemele cu accidentările. Sunt foarte multe meciuri de când ne lipsesc jucători şi nu e uşor. Şi aşa am pierdut puţin din încredere. Acum e un moment mai greu, dar trebuie să mergem înainte”, a afirmat el.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și