Închide meniul

Răzvan Lucescu vrea ca FCSB să joace în Ghencea: „Pentru mine este Steaua! Asta este realitatea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2022, 19:50

Răzvan Lucescu vrea ca FCSB să joace în Ghencea: „Pentru mine este Steaua! Asta este realitatea!

Răzvan Lucescu, cu gândul la retragere

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci pentru PAOK / Profimediaimages

Răzvan Lucescu vrea ca FCSB să joace în Ghencea. Antrenorul lui PAOK este de părere că echipa lui Gigi Becali trebuie primită pe stadionul de lux de 100 de milioane de euro. Motivul principal, spune marele tehnician, sunt fanii vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut cerere oficială pentru ca FCSB să joace în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor voia ca echipa sa să dispute derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă, în casa „militarilor” şi era dispus să scoată din buzunare 46.000 de euro. CSA Steaua a refuzat cererea şi a invocat faptul că ar putea juca la ea acasă prima manşă a barajul de promovare în Liga 1.

Răzvan Lucescu vrea ca FCSB să joace în Ghencea

„Fotbalul reprezintă societatea românească. Societatea noastră este în declin, dezbinată, cu probleme, cu lupte meschine, de interes personal. Cei care conduc încearcă să-și facă interesul personal, să profite, fără să se gândească la oameni.

Asta este realitatea. Pentru mine, FCSB e Steaua. Situația cu Steaua și stadionul este cel mai bun exemplu. Lumea fotbalului e lumea românească”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica: „FCSB = Steaua”

Mihai Stoica a avut o reacţie uluitoare la câteva ore după retrogradarea lui Dinamo. Managerul a luat foc din cauza faptului că s-a spus că va fi derby Steaua – Dinamo în Liga 2.

Reclamă

Mihai Stoica a evitat să îşi ironizeze rivala după umilinţa istorică, însă a avut o reacţie dură la adresa celor care contestă identitatea celor de la FCSB.

„După ploaia de ieri a apărut o nouă specie de idioți. Ăștia care pretind că va fi derby în Liga 2. Păi de ce se umplea Arena Națională la meciurile noastre cu Dinamo?

De ce apăreau statistici înainte și după? De ce se repeta obsesiv că sunt două echipe care n-au retrogradat niciodată? FCSB = Steaua. Toți o știu, doar că unii n-o recunosc„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Vasile Dîncu a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a fi primită pe Stadionul Steaua

Vasile Dîncu a anunţat în ce condiţii FCSB va fi primită pe Stadionul Steaua. Echipa lui Gigi Becali a făcut cerere pentru a disputa derby-ul cu CFR Cluj în Ghencea, dar nu a avut câştig de cauză. Roş-albaştrii au fost nevoiţi să se „mute” la Buzău în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Ministrul Apărării Naţionale a venit cu noi lămuriri şi a anunţat ce trebuia să facă Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru a nu intra în conflict cu conducătorii Armatei.

Dîncu le-a transmis conducătorilor de la FCSB că ar fi trebuit să facă o cerere la Minister, astfel încât să existe o hotărâre de Guvern.

„FCSB-ul, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale, ci să încerce să facă o cerere la Minister, care ar fi însemnat o hotărâre de Guvern, pentru că, astăzi, Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării.

Trebuia făcută o hotărâre de Guvern. Dura mai mult dacă făceau din timp. Poate se aproba acest lucru în ședința de Guvern„, a declarat Vasile Dîncu pentru euronews.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și