Închide meniul

Hagi l-a făcut pe Ronaldo Deaconu în doar 30 de secunde să uite de Dinamo: „Au fost cele mai inspirate din viaţa mea”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 16:53

Hagi l-a făcut pe Ronaldo Deaconu în doar 30 de secunde să uite de Dinamo: „Au fost cele mai inspirate din viaţa mea

Ronaldo Deaconu a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile cu Farul Constanța

Ronaldo Deaconu, în tricoul celor de la Farul Constanța / Farul TV

Ronaldo Deaconu a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile cu Farul Constanța. Noul mijlocaș al campioanei României a recunoscut că nu a stat prea mult pe gânduri, atunci când a fost contactat de reprezentanții „marinarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul de 26 de ani a ajuns în lotul pregătit de Gică Hagi după ce s-a despărțit, pe cale amiabilă, de polonezii de la Corona Kielce. Acesta a semnat un contract valabil până în vara anului 2026 și este primul transfer realizat de Farul, în perioada de mercato din această iarnă.

Ronaldo Deaconu a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile cu Farul Constanța. Declarația noului mijlocaș din lotul lui Gică Hagi

După ce a fost prezentat oficial de reprezentanții „marinarilor”, Ronaldo Deaconu a dezvăluit faptul că s-a hotărât în doar 30 de secunde să semneze cu echipa lui Gică Hagi. De asemenea, mijlocașul de 26 de ani a spus că vrea să se lupte la câștigarea titlului și pentru grupele UEFA Champions League alături de Farul.

„Am terminat cu Corona (n.r. Kielce / Polonia) pe cale amiabilă, îi mulțumesc directorului Pawel Golanski pentru încredere, tuturor din familia echipei. Sunt foarte fericit că am venit la Farul. Am negociat în 30 de secunde totul, am fost sunat, m-au întrebat ce vreau, am acceptat. a fost cea mai scurtă negociere pe care am avut-o. au fost cele mai inspirate 30 de secunde din viața mea, vreau să mă bat la titlu și la grupele Ligii Campionilor.

Mi-am dorit, aici viitorul înseamnă performanță, mă pot lupta pentru lucruri mari, trofee și obiective mari.â

Reclamă

Îmi propun să fiu decisiv și să ajut echipa și să ne îndeplinim obiectivele și să mă bat pentru lucrurile bune”, a declarat Ronaldo Deaconu, potrivit Farul TV.

În această perioadă de mercato, Ronaldo Deaconu a mai fost dorit și de Dinamo, formație care a început o adevărată „revoluție” a lotului. Chiar dacă s-a declarat un fan al formației din Ștefan cel Mare, mijlocașul a ales să semneze cu Farul Constanța.

În cariera sa, jucătorul cotat la 450.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a mai jucat pentru: Academia Hagi, Feyenoord, FC Twente, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi OSK, Gaz Metan Mediaș, SX Chang’an și Korona Kielce. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2021. La momentul respectiv valora suma de 1,2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a fost prezentat Ronaldo Deaconu

„Începând de astăzi, Ronaldo Deaconu este noul jucător al echipei noastre, după ce a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.

Născut la 13 mai 1997, Ronaldo Deaconu și-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru formațiile Feyenoord Rotterdam (tineret), Twente Enschede (tineret), ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croația), Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaș, Shaanxi Chang’an Athletic (China) și Korona Kielce (Polonia).

În cele 153 de partide disputate până acum în Liga 1 și Cupa României a marcat 19 goluri și a oferit 33 de pase decisive. Este fost internațional de juniori, tineret și olimpic al României.

Bine ai venit, Ronaldo, și mult succes în tricoul alb-albastru!”, este mesajul transmis de campioana României pe site-ul oficial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și