Închide meniul

„Sunt două puncte pierdute!” Darius Olaru, discurs sincer după U Cluj – FCSB 0-0: „Nu pot să fiu fericit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 februarie 2024, 22:52

Reclamă
„Sunt două puncte pierdute! Darius Olaru, discurs sincer după U Cluj – FCSB 0-0: „Nu pot să fiu fericit!

Darius Olaru, discurs sincer după U Cluj - FCSB 0-0

Darius Olaru, în timpul meciului FCSB - UTA / Hepta

Darius Olaru a avut un discurs sincer după U Cluj – FCSB 0-0. Căpitanul roş-albaştrilor a spus că nu poate fi fericit atâta timp cât echipa sa nu a câştigat. FCSB a remizat la Cluj, iar distanţa faţă de Rapid a scăzut la 7 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru vrea să îşi ia revanşa în următorul meci, pe care FCSB îl va disputa pe teren propriu cu FC Botoşani.

Darius Olaru, discurs sincer după U Cluj – FCSB 0-0

A fost o partidă dificilă, ştiam că ne va aştepta un meci dificil. Nu am reuşit să marcăm şi am luat doar un punct. Sunt încă două puncte pierdute. Trebuie să mergem acasă şi să luăm cele 3 puncte. Nu am cum să fiu fericit pentru că nu am câştigat. Nu am jucat neapărat vârf, am făcut la antrenament să cobor mai mult şi eu şi Baba. Universitatea are o echipă bună. Dacă avea un teren mai bun, aveau mai multe puncte aici„, a spus Darius Olaru după U Cluj – FCSB 0-0 la digisport.ro.

La Cluj, Gorcea a intervenit excelent la şutul lui Florinel Coman, în minutul 11, apoi portarul gazdelor a intervenit şi la lovitura liberă executată de Coman, în minutul 13. Două minute mai târziu clujenii au primit penalty la intervenţia lui Lixandru asupra lui Nistor. Acelaşi Dan Nistor a executat lovitura de la 11 metri şi Târnovanu a respins în prima fază, mingea a ajuns tot la Nistor, care a şutat în colţul opus, însă Târnovanu a revenit şi a prins. Până la pauză Alhassan a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 22, iar la cabine s-a intrat cu scor alb.

La reluare FCSB a pus presiune pe poarta gazdelor, dar nu a reuşit şă marcheze. Clujenii au echilibrat jocul şi l-au pus la încercare pe Târnovanu, dar scorul a rămas 0-0.

Reclamă

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0. Echipa lui Elias Charalambous a pierdut două puncte uriaşe în deplasarea de la U Cluj, iar distanţa faţă de Rapid a scăzut la 7 puncte.

Lupta la titlu a luat foc după remiza celor de la FCSB la Cluj. Echipa lui Elias Charalamabous mai are un avans de 7 puncte faţă de Rapid şi 10 puncte faţă de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB rămâne pe primul loc, dar diferenţa de puncte faţă de Rapid e doar de 7 puncte. Echipa lui Charalambous are 55 de puncte, în timp ce Rapid a ajuns la cota de 48 de puncte. Pe locul 3 este CFR Cluj, cu 45 de puncte. Dacă diferenţa ar rămâne aceasta până la finalul sezonului regular, FCSB ar intra în playoff cu uun avans de 4 puncte faţă de Rapid şi cu 5 faţă de CFR Cluj.

De precizat că în ultima etapă a sezonului regular se va disputa derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi FCSB.

1. FCSB – 55 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 45 de puncte
4. Farul – 40 de puncte
5. Universitatea Craiova – 39 de puncte
6. Petrolul – 35 de puncte
7. Hermannastatd – 34 de puncte
8. Universitatea Cluj – 34 de puncte
9. UTA – 34 de puncte
10. Sepsi – 33 de puncte
11. Oţelul – 31 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. FC Voluntari – 27 de puncte
14. Poli Iaşi – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 21 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și