Închide meniul

Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2024, 18:18

Reclamă
Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C!

Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova

Jucătorii de la FCU Craiova, într-un meci / Profimedia Images

Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova. El s-a declarat „trist” din pricina rezultatelor obţinute de echipa patronată de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Stângă a analizat ce se întâmplă la FCU Craiova. El a spus că lotul nu e unul de retrogradare, aşa că nu îşi explică de ce FCU Craiova e pe ultimul loc în Liga 1.

Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”!

Sunt trist din cauza rezultatelor pe care le au ambele echipe din Craiova, sunt convins că ar fi putut face mai mult. Cea mai mare dezamăgire o reprezintă FCU.

Pentru că nu sunt acolo nu am chiar toate datele, normal! Dar nu se poate ca FCU să fie pe un loc retrogradabil direct! Nu se poate, știind care sunt condițiile de acolo, care sunt investițiile!

Lotul e prea bun ca să retrogradeze, bugetul nu este, în niciun caz, de retrogradare! Problema este că FCU poate oricând s-o bată pe oricare din playoff sau să piardă cu o echipă din Divizia C! Iar așa ceva nu e deloc în regulă!”, a declarat Ovidiu Stângă, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!”

Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc în Liga 1. Oltenii au remizat cu Voluntari, scor 0-0, deşi au jucat în superioritate numerică timp de mai bine de 60 de minute. Tehnicianul trupei din Bănie s-a declarat extrem de nemulţumit de rezultatul înregistrat.

FCU Craiova va rămâne pe ultimul loc din Liga 1, şi după etapa a şasea a play-out-ului. Oltenii au 19 puncte, iar în runda viitoare se vor duela cu U Cluj.

Eugen Trică a avut un discurs extrem de dur, după ce FCU Craiova a remizat cu Voluntari. Acesta a declarat că echipa sa a dominat partida, însă jucătorii săi au ratat o şansă extraordinară, dat fiind faptul că au evoluat în superioritate numerică.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Eugen Trică a subliniat că jucătorii nu au respectat ceea ce le-a transmis el la pauză, mărturisind că în meciul cu Voluntari, s-a jucat rămânerea în prima ligă a lui FCU Craiova.

„Explicațiile sunt simple. Am început meciul foarte bine, am dominat adversarul, am recuperat foarte repede mingea. Astăzi am dat cu piciorul unei șanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Mai departe vine inteligența jucătorului. Eu dacă le spun ceva la pauză și ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuție și i-am întrebat dacă sunt conștienți de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2″, a declarat Eugen Trică, conform digisport.ro.

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1!

Dinamo şi FCU Craiova sunt ultimele clasate în Liga 1! Echipa antrenată de Zeljko Kopic a fost învinsă cu 2-1 de către Botoşani, în timp ce FCU Craiova a făcut 0-0 cu Voluntari.

Dinamo e pe locul 9 în play-out, cu 20 de puncte, după 6 etape disputate. FCU Craiova e lanterna clasamentului, cu 19 puncte.

Meciul FC Botoşani – Dinamo 2-1, din etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Câinii” au fost învinşi din nou cu un gol marcat în prelungirile partidei.

Aflată pe loc de baraj înaintea acestui meci, Dinamo a fost depăşită de FC Botoşani. „Alb-roşiii” au ratat printre degete victoria etapa trecută, în Bănie. Blănuţă l-a învins pe Golubovic în minutul 90.

Reclamă

Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – G. David, Dican, Ferreira – E. Florescu, Enzo Lopez, Ofosu

Rezerve: Kukic, Petro, Șeroni, Gligor, Mouaddib, Mailat, L. Fulop, Adams, Kaprof, Margiotta, I. Filip

Antrenor Bogdan Andone

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Selmani, Abdallah

Rezerve: Railean, R. Grigore, C. Costin, N. Roșu, Iglesias, Gregorio, Ilic, Politic, P. Neagu, A. Bani, D. Irimia, Amzăr

Antrenor Zeljko Kopic

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și