Închide meniul

„Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!”

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2024, 9:14

Reclamă
Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: Se vor afla mai multe!”

Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo

Mircea Rednic / Profimedia

Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo. Antrenorul de la UTA a „pus tunurile” pe Răzvan Zăvăleanu și l-a criticat pe acesta pentru salariul pe care îl încasează la formația din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic i-a dat o mână de ajutor lui Dinamo, „câinii” reușind să o învingă pe UTA cu scorul de 2-0. Trupa din Ștefan cel Mare s-a salvat in extremis de la retrogradarea directă și va juca la baraj cu Csikszereda.

Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo

Mircea Rednic s-a dezlănțuit și l-a atacat pe Răzvan Zăvăleanu, dezvăluind mai multe detalii din ultimul său mandat la Dinamo. „Puriul” a transmis că a ajutat enorm clubul care în perioada respectivă, se confrunta cu mare probleme financiare.

Rednic a mai declarat că Zăvăleanu a încasat, nemeritat, un procent din transferul lui Deian Sorescu la Rakow, mărturisind că a fost extrem de deranjat de cum s-a produs ultima sa plecare din Ștefan cel Mare.

„(n.r.-Aveți proces cu Dinamo) Eu? Nici nu mai știu, chiar nu mă interesează, știu că e proces… (n.r.-pentru salarii) Da, care mi se par normale. Antrenorul actual a luat vreo 280.000 și a antrenat vreo lună și jumătate în Bulgaria și i-a lăsat pe ultimul loc. E un contract care trebuie respectat, m-a deranjat… Și aia zic, câteodată nu sunteți profesioniști, profitați de om. Marele administrator judiciar… pe vremea mea era limită, maxim 6.000, că era în insolvență.

Reclamă
Reclamă 4

„Eram vai de capul nostru!”

Acum văd că se ajunge și la 18.000, dar nu vreau să vorbesc. A zis că au fost niște nereguli, că Rednic și-a urmărit interesul, care au fost neregulile? Am plătit motorină, am plătit oameni, am plătit să avem apă, cândva nu aveam apă, ne spălam cu apă plată, nu mai vorbesc de jucătorii pe care i-am adus, că împreună cu Iuhas am plătit comisioanele, am plătit cazarea pe care ei nu au vrut, când am jucat cu Astra, ei au vrut să mergem în ziua jocului.

Au fost multe lucruri… Spune ce nereguli a făcut Rednic? Nu am făcut… eram vai de capul nostru! Nu e vorba (n.r. de 30.000-40.000 de euro)… Normal că e un orgoliu la mijloc! Știți ce m-a deranjat? Nu au avut nici curajul să mă cheme să discute cu mine, au trimis o notificare pe Whatsapp, așa nu se procedează, trimiți notificare ca la ultimul angajat… Eu am făcut ceva pentru Dinamo, s-a văzut și astăzi. Nu poți să te comporți…

Și tu să ai un salariu de nesimțit, să iei 6% plus TVA la un transfer la care nu ai niciun merit, la Sorescu, și tu să ieși să vorbești. Tu ești administrator judiciar, trebuie să îți vezi de ce trebuie să îți vezi, să faci rost de bani sau… să gestioneze, că cum explică el mie că sunt salarii așa mari când ești în insolvență? O să se afle mai multe la un moment dat. Durează exact cât vrea domnul Zăvăleanu, și cu planurile alea cum au fost făcute… au avut noroc cu Iacob. Nu e vorba de bani, e vorba de respect, asta m-a deranjat”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă.

Reclamă

Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1

Se cunosc datele la care se vor disputa meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. Urmează confruntări de „foc”, în dublă manşă, care vor decide echipele care vor juca pe prima scenă a fotbalului românesc în sezonul 2024-2025.

CS Mioveni a încheiat sezonul pe poziția a 5-a a ligii secunde, urmând să întâlnească echipa de pe locul 8 din play-out-ul Ligii 1, în timp ce AFK Csikszereda s-a clasat pe poziția a 6-a și va evolua împotriva echipei clasate pe locul 7 în play-out-ul Ligii 1.

Luni, de la ora 11:00, la Casa Fotbalului va fi stabilită ordinea disputării meciurilor de baraj. Se vor hotărî echipele care joacă pe teren propriu manşa tur.

Meciurile tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai, ambele fiind programate de la ora 20:00. Partidele retur se vor disputa o săptămână mai târziu„, se anunţă pe frf.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și