Închide meniul

Unde caută Gigi Becali jucători! Patronul FCSB a anunţat deja că vrea să facă o echipă puternică

Bogdan Stănescu Publicat: 22 noiembrie 2023, 17:56

Reclamă
Unde caută Gigi Becali jucători! Patronul FCSB a anunţat deja că vrea să facă o echipă puternică

Unde caută Gigi Becali jucători

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

După ce l-a adus pe Siyabonga Ngezana din Africa de Sud, Gigi Becali a găsit o nouă ţară din Africa de unde ar putea transfera fotbalişti. Iată unde caută Gigi Becali jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, omul de încredere al lui Gigi Becali în privinţa transferurilor din afara ţării, finul său, Florin Vulturar, caută jucători în Kenya.

Unde caută Gigi Becali jucători! Patronul FCSB a anunţat deja că vrea să facă o echipă puternică

Gigi Becali consideră că ar putea găsi în Kenya talente foarte bune la preţuri mici. Finul său, Florin Vulturar, a urmărit deja meciuri în Kenya şi se va întoarce acolo pentru a fi prezent la alte partide.

Cel mai cunoscut jucător de origine kenyană este McDonald Mariga (36 de ani), care a fost adus de Jose Mourinho la Inter în perioada în care tehnicianul portughez antrena echipa italiană.

Mariga nu s-a impus la Inter, iar în anul 2018 s-a retras din activitate, ultima oară evoluând la Real Oviedo, în Spania, echipă pentru care a jucat, la un moment dat, şi Marius Lăcătuş.

Reclamă

Gigi Becali: „Trebuie echipă puternică”

După egalul de acasă cu FC Voluntari, scor 0-0, Gigi Becali a insistat că trebuie să facă o echipă puternică. Patronul FCSB a criticat arbitrajul după acel meci.

Are cineva ceva cu FCSB? Eu așa cred, pentru că am avut două penalty-uri cu U Cluj, acum am avut iar două, că eu zic că Boboc, îl atinge mâna în braț, dar el dă cu brațul să scoată mingea. Când îi vine direct în mână, nu înțeleg, e VAR. E posibil să fie ceva.

Eu i-am zis lui MM: ’Bă, Mihai, noi trebuie să îi batem, să nu ținem cont de arbitraj’. E clar că e ceva, nu ai ce să le faci. Nu mai vreau să mă cert toată ziua cu cineva, ori cu Vassaras, Burleanu nu cred că are treabă. Nu mai vreau să mă cert, să jignesc în fiecare săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Vassaras și-a cerut scuze, e bine, înseamnă că nu a dat el vreun ordin. Omul care dă ordin nu își mai cere scuze sau e posibil ca arbitrii să fie un fel de supuși la Federație, e posibil orice.

Acel 11 metri de aseară direct în mână e inadmisibil. Cum adică, mă, la Pantea, că nu se vede mingea că îi vine în mână, dai 11 metri și eliminare și la ăsta, unde se vede mâna clar… Pantea își trage mâna la spate, ăsta vine și are mâna la un metru de corp și să nu vezi.. e clar.

Asta este situația, nu vreau să mă mai cert, gata, îmi ajunge, am obosit. Am zis că dacă zic, că dacă fac, că dacă dreg, nu. Singurul lucru care trebuie este echipă puternică. Mai bine că se întâmplă așa, ca să fac echipă puternică”, a spus atunci Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali, asalt total pe piaţa transferurilor! Nu concepe ratarea titlului şi se pregăteşte să dea lovitura

Gigi Becali ia cu asalt piaţa transferurilor şi e gata să îşi aducă golgheter la FCSB. Patronul liderului din Liga 1 nu mai concepe să rateze din nou titlul şi l-a trimis pe Florin Vulturar să îi aducă întrăriri din Africa.

Omul de afaceri este mulţumit de Joyskim Dawa şi de Siabonga Ngezana. E gata să îşi aducă un atacant care să-l facă uitat pe Andrea Compagno, cel care nu mai este pe placul lui Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera l-a trimis deja pe Vulturar în Africa, iar omul lui de încredere a întocmit o listă de 10 jucători. Becali are ultimul cuvânt şi pregăteşte o ofertă.

O să mai vină probabil un alt atacant din străinătate. Nu e decis nimic, sunt 10 jucători pe listă, se discută.

Reclamă

Majoritatea sunt din Africa, au prețuri rezonabile jucătorii buni. În America de Sud ți se cer 10 milioane de euro pentru un golgheter”, a declarat Florin Vulturar pentru iamsport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și