Închide meniul

Valentin Ţicu, discurs furibund după revenirea în Liga 1: „E uşor să aruncăm cu pietre. Nu cred că mai are rost să îmi cer scuze”

Alex Masgras Publicat: 24 noiembrie 2023, 23:19

Reclamă
Valentin Ţicu, discurs furibund după revenirea în Liga 1: „E uşor să aruncăm cu pietre. Nu cred că mai are rost să îmi cer scuze

Valentin Ţicu, discurs furibund după revenirea în Liga 1

Valentin Ţicu, în meciul Petrolul Ploieşti - FC Botoşani / Hepta

Valentin Ţicu a avut un discurs furibund după revenirea în Liga 1. Căpitanul celor de la Petrolul Ploieşti a marcat în meciul cu FC Botoşani, partidă care a reprezentat revenirea sa după ce l-a accidentat pe Dragoş Iancu în meciul cu FC Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primă fază, Ţicu a primit o suspendare de 16 etape, dar în urma recursului, Comisia de Disciplină a FRF a decis să îi reducă suspendarea cu 8 etape.

Valentin Ţicu, discurs furibund după revenirea în Liga 1

Imediat după meciul cu FC Botoşani, Valentin Ţicu a avut un discurs dur pentru cei care l-au atacat după evenimentul nefericit din luna septembrie şi a comentat şi declaraţiile lui Dragoş Iancu, cel care a fost surprins de faptul că pedeapsa căpitanului „lupilor galbeni” a fost înjumătăţită:

„Sunt foarte fericit că am revenit. Nu aveți idee prin ce am trecut și la fiecare ședință a Comisiei. Toată lumea a fost alături de mine. Mă bucur că am luat trei puncte. Dumnezeu le-a aranjat și știe el de ce.

E ușor să aruncăm cu pietre în oameni. Tot ce s-a spus despre mine, cămătar, interlop, nu mi-a picat bine. Mi-am văzut în seara asta părinții zâmbind.

Reclamă

Nu cred că mai are rost să îmi cer scuze. Nu am apucat să vorbesc cu el (n.r. cu Dragoș Iancu). Mâine o să iau legătura cu el. Din ce am vorbit cu el, ușor-ușor își revine.

(n.r. despre problemele financiare de la club) Nu suntem la mila nimănui. Fiecare are un contract. Trebuie să se respecte din ambele părți.

(n.r. despre echipa națională a României) Vreau să felicit toți jucătorii. Nu mulți au crezut în ei. Au primit critici. Sunt mândru de ei. Trag tare și obiectivul meu e să fiu alături de ei, dacă voi fi selecționat”, a declarat Valentin Ţicu, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dragoş Iancu, reacţie tranşantă după ce pedeapsa lui Valentin Ţicu a fost înjumătăţită

Valentin Ţicu a primit iniţial o suspendare de 16 etape, însă după ce a făcut recurs, aceasta i-a fost înjumătăţită. Cum cele opt etape au trecut deja, fundaşul e gata să joace din nou pentru Petrolul.

După verdictul recursului a apărut şi reacţia lui Dragoş Iancu, cel pe care Valentin Ţicu l-au faultat extrem de dur. Mijlocaşul celor de la Hermannstadt consideră că pedeapsa iniţială de 16 etape era una mult prea drastică, însă înjumătăţirea ei i se pare mult prea blândă.

Acesta susţine însă subiectul legat de accidentarea pe care i-a cauzat-o Ţicu este un subiect închis, şi a dezvăluit că fundaşul îl mai contactează din când în când pentru a vedea cum se simte.

„Atunci când i-au dat 16 meciuri, am zis că poate e cam mult. Dar acum, cu numai 8, mi se pare cam blândă suspendarea. În condițiile în care pentru un scuipat regulamentul spune că iei între 6 și 12 etape.

Dar, până la urmă, pe mine nu mă încălzea cu nimic dacă îi dădeau nu știu câte meciuri de suspendare lui Țicu. Mi-a mai dat așa, din când în când, câte un mesaj, să mă întrebe cum sunt.

Pentru mine e un subiect încheiat. Nu-mi doresc decât să fiu bine și să revin cât mai repede pe teren”, a declarat Dragoş Iancu, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și