Închide meniul

Veste excelentă pentru fanii lui Dinamo! Dezvăluirea importantă a fost făcută de Mihai Stoica: „Am informaţia asta”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 18:17

Veste excelentă pentru fanii lui Dinamo! Dezvăluirea importantă a fost făcută de Mihai Stoica: „Am informaţia asta

Reacţia neaşteptată a lui Mihai Stoica, după demiterea lui Petev

Mihai Stoica / Profimedia Images

Veste excelentă pentru fanii lui Dinamo! Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că are o informaţie potrivit căreia „alb-roşii” pot transfera fără probleme jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se află în insolvenţă şi a avut în trecut interdicţie la transferuri, dar se pare că problemele financiare ale clubului s-au rezolvat. De altfel, „câinii” au ridicat repede interdicţia la transferuri.

Veste excelentă pentru fanii lui Dinamo!

Eu am informaţia asta, că Dinamo chiar poate aduce jucători, că are bonitate. E importantă treaba. Cine are bani se salvează. Cine nu are bani nu se salvează”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Dinamo a realizat deja primul transfer al iernii, dând o adevărată lovitură prin aducerea fundaşului central Darko Velkovski, internaţional al Macedoniei de Nord. Darko Velkovski este cotat la 1.8 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Velkovski a fost adversarul lui Cristiano Ronaldo în barajul Portugalia – Macedonia de Nord 2-0, ce i-a dus pe portughezi la Campionatul Mondial din 2022 din Qatar.

Reclamă

Avertismentul transmis de Zeljko Kopic după ce Dinamo a reuşit primul transfer al iernii! Ce a spus despre Darko Velkovski

Dinamo a reuşit primul transfer al iernii, obţinând semnătura lui Darko Velkovski (28 de ani), internaţional al Macedoniei de Nord. Antrenorul croat al „câinilor” a atras însă atenţia că Velkovski nu e încă pregătit. Iată avertismentul transmis de Zeljko Kopic.

Darko este un jucător care a câștigat șapte trofee în cariera sa și a jucat de 48 de ori pentru echipa sa națională. Îl cunosc foarte bine din vremea când a jucat la Rijeka cu care a câștigat de două ori Cupa Croației.

La 28 de ani, este în perioada ideală, de asemenea, este un mare profesionist și un jucător de echipă cu o personalitate puternică.

Reclamă 4 / 0/3

Cert este că îi va lua ceva timp să se adapteze la echipă și să ajungă la starea optimă, dar cred că prin calitatea lui va ajuta echipa în atingerea obiectivelor stabilite. Sunt foarte mulțumit de semnarea lui la Dinamo”, a declarat Zeljko Kopic pentru iamsport.ro.

Primul transfer al iernii pentru Dinamo i-a fost adversar lui Ronaldo, dar nu a mai jucat de luni bune: „Şi-a ruinat cariera”

Dinamo a anunţat miercuri că a rezolvat transferul fundaşului central Darko Velkovski (28 de ani), internaţional al Macedoniei de Nord. Primul transfer al iernii pentru Dinamo i-a fost adversar direct lui Ronaldo în finala barajului pentru Campionatul Mondial din 2022, dar era fără înţelegere de pe 31 august, atunci când s-a despărţit de Al-Ettifaq.

Un jurnalist nord-macedonean, Filip Mishov, a catalogat scurta aventură a lui Velkovski în Arabia Saudită drept una „dezastruoasă”.

Velkovski a părăsit în august 2022 formaţia croată Rijeka pentru a da curs ofertei din Arabia Saudită. A evoluat în doar 15 meciuri până când la Al-Ettifaq a fost instalat antrenor Steven Gerrard.

Gerrard l-a trimis la echipa a doua pe Velkovski, iar macedoneanul şi-a reziliat ulterior înţelegerea cu formaţia saudită.

Scurta aventură a lui Velkovski în Arabia Saudită a fost dezastruoasă. Nici nu a făcut o avere și nici nu a jucat mai deloc, ruinându-și cariera! În același timp, evoluțiile lui la echipa națională au fost îngrozitoare, astfel că îi va fi greu să-și găsească echipă. Să părăsească Europa pentru Al Ettifaq a fost o decizie absolut teribilă”, a scris jurnalistul Filip Mishov despre perioada petrecută de Velkovski în Arabia Saudită.

Darko Velkovski l-a marcat pe Cristiano Ronaldo în finala barajului pentru Campionatul Mondial din 2022 din Qatar, câştigat de Argentina lui Lionel Messi. Portugalia a învins-o pe Macedonia de Nord cu 2-0, cele două goluri ale meciului fiind marcate de jucătorul lui Manchester United, Bruno Fernandes (minutele 32 şi 65). Velkovski a fost integralist în acel meci.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și