Închide meniul

Ivaylo Petev se gândeşte deja la FCSB, după eliminarea din Cupa României! Mesaj categoric al antrenorului Universităţii Craiova

Alex Masgras Publicat: 4 aprilie 2024, 23:12

Reclamă
Ivaylo Petev se gândeşte deja la FCSB, după eliminarea din Cupa României! Mesaj categoric al antrenorului Universităţii Craiova

Ivaylo Petev se gândeşte deja la FCSB, după eliminarea din Cupa României! Mesaj categoric al antrenorului Universităţii Craiova

Ivaylo Petev, în timpul unui meci / Universitatea Craiova

Ivaylo Petev se gândeşte deja la FCSB, după eliminarea din Cupa României! Universitatea Craiova a pierdut în sferturile de finală cu Oţelul Galaţi, scor 0-1, după 120 de minute de joc pe stadionul Ion Oblemenco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au ratat astfel şansa de a se califica în semifinalele competiţiei. În ciuda acestei dezamăgiri, antrenorul Ivaylo Petev se gândeşte deja la meciul cu FCSB, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

Ivaylo Petev se gândeşte deja la FCSB, după eliminarea din Cupa României! Mesaj categoric al antrenorului Universităţii Craiova

Antrenorul bulgar s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să îşi creeze mai multe ocazii în sfertul de finală cu Oţelul Galaţi şi a dat vina şi pe o posibilă relaxare a jucătorilo săi, care veneau după opt meciuri fără înfrângere.

Chiar şi în aceste condiţii, Petev nu se teme de duelul cu FCSB de la finalul acestei săptămâni. Ocupanta locului 2 în Liga 1, Craiova are şansa de a se apropia la 4 puncte de lider, în cazul unei victorii pe Arena Naţională:

„În general, ne-am creat foarte puține ocazii. Am avut una sau două ocazii. Am făcut o greșeală în prelungiri care ne-a costat. Probabil nu am meritat să continuăm.

Reclamă

Asta e realitatea. Nu putem să dăm timpul înapoi. În plan ofensiv, am făcut foarte puțin. Nu cred că am subestimat-o pe Oțelul, dar am făcut puțin în atac.

Probabil că după aceste meciuri fără înfrângere a rămas în mintea jucătorilor ideea că poate fi mai ușor. Noi suntem vinovați.

Am avut doi fundași cu care am vrut să atacăm. Am creat câteva ocazii. Am avut o singură situație clară. Am vrut să avem mai multe situații. Trebuie să le dăm merite Oțelului că s-au apărat foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu cât de gravă e accidentarea lui Mitriță. Mâine voi afla. O să vedem cine va putea juca cu FCSB. De ce să îmi fie frică? Și ei sunt 11 și noi suntem 11. Mai sunt multe meciuri”, a declarat Ivaylo Petev, potrivit digisport.ro.

Lovitură pentru Universitatea Craiova | Alexandru Mitriţă s-a accidentat, chiar înaintea derby-ului cu FCSB

În minutul 102 al partidei cu Oţelul, Alexandru Mitriţă a încercat să recupereze balonul, însă a fost lovit de Joao Lameira. Mijlocaşul s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos în afara terenului pentru a primi îngrijiri.

Două minute mai târziu, acesta a revenit pe teren, însă nu a rezistat prea mult. În minutul 105, Mitriţă a încercat să facă un sprint către poarta celor de la Oţelul, însă s-a prăbuşit din nou pe teren şi a primit îngrijiri.

La pauză, acesta a fost înlocuit de Elvir Koljic şi a fost surprins pe banca de rezerve. Mitriţă părea a fi în mari dureri, după cele 100 de minute de joc din partida cu Oţelul.

Rămâne de văzut dacă Alexandru Mitriţă se va recupera, până la derby-ul cu FCSB, de duminică. Mijlocaşul a fost cel mai important jucător al oltenilor, în acest sezon, având cifre de senzaţie. Mitriţă a marcat 13 goluri şi a oferit 11 pase decisive, în cele 33 de meciuri bifate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și