Închide meniul

Adi Popa, cu lacrimi în ochi după revenirea la CSA Steaua. Mesaj emoționant după primul meci jucat: „Pentru mine Steaua e acasă”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 17:20

Adi Popa, cu lacrimi în ochi după revenirea la CSA Steaua. Mesaj emoționant după primul meci jucat: Pentru mine Steaua e acasă”

Adi Popa, cu lacrimi în ochi după revenirea la CSA Steaua. A fost emoționat la primul meci de la revenirea în Ghencea.

Adi Popa / Antena Sport

Adi Popa, cu lacrimi în ochi după revenirea la CSA Steaua. „Motoreta” a transmis un mesaj care îi va impresiona pe suporterii echipei militare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa s-a întors la CSA Steaua pentru a ajuta echipa la meciurile din playout-ul Ligii secunde. Acesta a semnat cu echipa lui Daniel Oprița până în vară, cu opțiunea de prelungire.

Adi Popa, cu lacrimi în ochi după revenirea la CSA Steaua

Pentru Adi Popa, primul meci de la revenirea la CSA Steaua a fost împotriva celor de la CS Tunari, care s-a încheiat cu victoria „militarilor”, scor 2-1.

După meci, Popa a vorbit despre decizia de a se întoarce în Ghencea și a menționat faptul că, pentru el, „Steaua înseamnă acasă”. De asemenea, fostul jucător de la FCSB a spus și că a fost în peluză la meciul lui CSA cu Rapid, din grupele Cupei României, care s-a încheiat cu scorul de 0-0.

De asemenea, acesta a fost vizibil emoționat, având în vedere că s-a întors la echipa iubită.

Reclamă

„M-am întors. Când am plecat am plecat absolut bine, nu m-am certat cu nimeni. Vreau să mă bucur de fiecare antrenament, de fiecare minut de pe terenul de joc. Să ajut juniorii, să îi îndrum, având în vedere experiența mea.

Dacă va fi nevoie să îmi pun toate cunoștințele în slujba clubului, pentru promovare, atunci o voi face.

Eu am preferat să nu am echipă după plecare, m-am dedicat familiei, o să am o fetiță. Am aranjat cununia, botezul, nașterea. Am stat acasă să mă dedic 100%.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt copleșit de emoții, mi se pare normal, e ceva uimitor! Am mai avut și alte discuții, nu s-a concretizat nimic. Nu am vrut să plec în orice condiții afară.

M-am întors acasă, pentru mine Steaua e acasă! La meciul cu Rapid am stat în peluză, suporterii mă apreciază, le mulțumesc! O să le ascultăm cerințele și încercăm să aducem cât mai mulți suporteri la stadion”, a spus Adi Popa, după meciul cu Tunari.

Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua

Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua. Suporterii echipei militare au luat cu asalt rețelele de socializare, după anunțul conducerii.

„Motoreta” s-a întors în lotul lui Daniel Oprița pentru meciurile din playout-ul Ligii secunde. Steaua a ratat calificarea în playoff, dar conducerea a întărit echipa pentru obținerea unei poziții cât mai bune.

Conducerea celor de la CSA Steaua a făcut anunțul cu privire la revenirea lui Adi Popa la echipă pe contul oficial de Facebook.

După această postare, suporterii clubului din Ghencea s-au orientat rapid către secțiunea de comentarii și i-au transmis o serie de mesaje lui Popa:

„Bine ai revenit! ; Ne-ați mai îndulcit amarul, bine ai revenit, Popică! ; Bravo Adi! Bine ai revenit acasă ; Asta e cea mai bună veste! Mulțumim Steaua București”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de suporteri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și