Închide meniul
Foto

OFICIAL | Marius Constantin, dat afară de la Ceahlăul după numai patru meciuri: „A plecat deja acasă!”

Reclamă

Publicat: 21 martie 2024, 17:37

OFICIAL | Marius Constantin, dat afară de la Ceahlăul după numai patru meciuri: „A plecat deja acasă!”

Marius Constantin, dat afară de la Ceahlăul după numai patru meciuri

Marius Constantin şi Miruna Lazea / Colaj Facebook Ceahlăul/Instagram Miruna Lazea

Marius Constantin a fost dat afară de la Ceahlăul după numai patru meciuri jucate în Liga 2. Fundaşul în vârstă de 39 de ani a rezistat mai puţin de două luni la echipa antrenată de Cristi Pustai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al Rapidului şi-a reziliat contractul cu gruparea din Piatra Neamţ, după ce moldovenii au ratat calificarea în play-off.

Marius Constantin, dat afară de la Ceahlăul după numai patru meciuri

”Mulțumim, Marius Constantin!

Sănătate și mult succes mai departe!

CSM Ceahlăul Piatra Neamț și jucătorul Marius Constantin au ajuns la decizia de a întrerupe colaborarea, după ce echipa a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 2. Jucătorul a fost astăzi la stadion pentru se întâlni echipa și a plecat deja acasă.

Reclamă

Antrenorul Cristian Pustai a ținut să-i mulțumească lui Marius Constantin fiindcă a acceptat provocarea venită de la Piatra Neamț.

HAI CSM CEAHLĂUL!”, a fost mesajul transmis pe Facebook de cei de la Ceahlăul.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Constantin, conferinţă de presă fabuloasă

Luna trecută, Marius Constantin a avut parte de o conferinţă de presă fabuloasă. A făcut show la prezentarea oficială.

Marius Constantin a glumit, la conferinţa de presă, că ar fi bună şi o regulă de „over 35” (n.r.: 35 de ani).

Dacă mă întrebați pe mine, ar mai trebui o regulă și cu un over 35”, a spus Marius Constantin la conferinţa de presă.

Mi-am dorit să mai joc, am mai lucrat cu domnul Pustai în trecut și am avut o colaborare foarte bună. Nu am nimic de demonstrat, am venit să ajut. Nu am semnat când am venit, pentru că oamenii trebuiau să se convingă că mai pot fizic, pentru că de fotbal nu se poate pune problema. Sunt aici de aproape o lună și din ce am văzut putem să ne batem la play-off.

Avem un obiectiv de îndeplinit, avem un grup bun, cu dorință de afirmare. Perioada de pregătire a fost bună, în jocuri am arătat bine, sper să confirmăm și în jocurile oficiale.

Fiecare joc în parte este important, trebuie să fim concentrați și să tratăm toate meciurile la fel, indiferent de adversar și dacă joci acasă sau în deplasare”, a mai spus Marius Constantin.

„Perla Banatului” l-a menţinut în formă pe Marius Constantin

„Perla Banatului” este cea care l-a menţinut în formă pe Marius Constantin. Fostul internaţional român nu a renunţat la fotbal şi a revenit pe teren la 39 de ani. Ultima dată jucase pentru FC Argeş, echipă cu care a retrogradat în Liga 2.

Reclamă

Jucătorul cu peste 300 de meciuri jucate în Liga 1 şi 4 selecţii la naţionala României s-a pregătit singur, în sala de forţă, alături de iubita lui care este cu 15 ani mai tânără (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

După divorţul de Kinga, femeia cea care era cu 10 ani mai mare decât el şi care i-a dăruit o fetiţă, Marius Constantin şi-a găsit liniştea sentimentală în braţele Mirunei Lazea. Aceasta este o cunoscută artistă din România.

Miruna Lazea este supranumită „Perla Banatului” şi este de o frumuseţe ieşită din comun. Ea cântă la nunţile românilor şi este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică de petrecere. Miruna l-a convins chiar pe Marius Constantin să apară în videoclipul la una dintre piesele ei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și