Închide meniul

Marius Constantin, conferinţă de presă fabuloasă! Gluma pe care a făcut-o, după ce a semnat în Liga a 2-a, la 39 de ani

Bogdan Stănescu Publicat: 14 februarie 2024, 20:45

Reclamă
Marius Constantin, conferinţă de presă fabuloasă! Gluma pe care a făcut-o, după ce a semnat în Liga a 2-a, la 39 de ani

Marius Constantin, conferinţă de presă fabuloasă!

Marius Constantin, la conferinţa de presă / captura facebook monitortv.ro

Marius Constantin a avut parte de o conferinţă de presă fabuloasă, organizată după ce a semnat cu Ceahlăul Piatra Neamţ! Marius Constantin va fi antrenat de Cristi Pustai, care l-a pregătit şi la Gaz Metan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Constantin a glumit, la conferinţa de presă, că ar fi bună şi o regulă de „over 35” (n.r.: 35 de ani).

Marius Constantin, conferinţă de presă fabuloasă! Gluma pe care a făcut-o, după ce a semnat în Liga a 2-a, la 39 de ani

”Dacă mă întrebați pe mine, ar mai trebui o regulă și cu un over 35”, a spus Marius Constantin la conferinţa de presă.

Mi-am dorit să mai joc, am mai lucrat cu domnul Pustai în trecut și am avut o colaborare foarte bună. Nu am nimic de demonstrat, am venit să ajut. Nu am semnat când am venit, pentru că oamenii trebuiau să se convingă că mai pot fizic, pentru că de fotbal nu se poate pune problema. Sunt aici de aproape o lună și din ce am văzut putem să ne batem la play-off.

Avem un obiectiv de îndeplinit, avem un grup bun, cu dorință de afirmare. Perioada de pregătire a fost bună, în jocuri am arătat bine, sper să confirmăm și în jocurile oficiale.

Reclamă

Fiecare joc în parte este important, trebuie să fim concentrați și să tratăm toate meciurile la fel, indiferent de adversar și dacă joci acasă sau în deplasare”, a mai spus Marius Constantin.

Cristi Pustai: „L-am convins să vină și am câștigat în favoarea CFR-ului”

Cristi Pustai a vorbit, la conferinţa de presă, despre momentul în care l-a convins pe Marius Constantin să refuze CFR Cluj. S-a întâmplat atunci când fostul fundaş al Rapidului o părăsea pe Viitorul, pentru a merge la Gaz Metan.

Am reușit cumva să-l conving pe Marius Constantin să vină. Noi am lucrat și la Târgu Mureș, și la Gaz Metan. L-am convins să vină și am câștigat în favoarea CFR-ului, pentru mine a însemnat mult”, a declarat Cristi Pustai.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt mulțumit că am încheiat această perioadă fără accidentări grave și că am adus în lot câțiva jucători care prin valoarea lor sper să îmbunătățească lotul. Îl așteptăm și pe Benga, pentru că am convenit că e bine să avem trei jucători underi pe partea de atac și trei pe partea de apărare. Pentru atac îi avem pe Matei, Savu și Anton, iar la apărare pe Benga, Bacalu și Oltean”, a mai spus Cristi Pustai.

Marius Constantin a jucat ultima oară la FC Argeş

Marius Constantin era liber de contract din vara anului trecut, atunci când s-a despărţit de FC Argeş.

În cariera sa, Marius Constantin a evoluat la echipe precum Rapid, Universitatea Craiova, Gaz Metan Mediaș, FC Viitorul, ASA Târgu Mureș, JS Suning, FC Brașov şi FC Argeş. Cu giuleştenii a câştigat două Cupe ale României (2006, 2007) şi o Supercupă a României (2007). A cucerit Cupa României şi cu Universitatea Craiova, în 2021.

Marius Şumudică a fost în conflict cu Marius Constantin

În cariera sa, Marius Constantin a fost protagonistul mai multor momente controversată. La un moment dat, a avut şi un conflict cu Marius Şumudică.

Marius Constantin este un jucător care bea vin la 7 dimineaţa din minibar, e un jucător care are permisul suspendat din cauza alcoolului. La el în cameră e atâta fum de ţigară încât bicicleta stă dreaptă, fără cric. E un jucător care bea 5 sticle de bere şi fumează un pachet de ţigări când se duce la testul antidoping.

Nu salută niciodată galeria. E un jucător care aruncă cutia de bere când parchează maşina, înainte de antrenament. Mestecă 5 lame de gumă ca să nu miroasă la antrenament. Eu nu am venit niciodată beat la antrenamente, pentru că îmi respect echipa”, spunea Şumudică după ce a avut un conflict, în 2011, cu Marius Constantin.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și