Închide meniul

Dan Petrescu le-a reproşat un singur lucru jucătorilor săi, după Jeonbuk – Ulsan 1-1: „Asta ne-a demoralizat”

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 16:08

Reclamă
Dan Petrescu le-a reproşat un singur lucru jucătorilor săi, după Jeonbuk – Ulsan 1-1: „Asta ne-a demoralizat

Dan Petrescu le-a reproşat un singur lucru jucătorilor săi, după Jeonbuk - Ulsan 1-1: "Asta ne-a demoralizat"

Dan Petrescu, în timpului meciului Jeonbuk - Ulsan / Antena Sport

Dan Petrescu le-a reproşat un singur lucru jucătorilor săi, după Jeonbuk – Ulsan 1-1. Echipa antrenorului român a remizat în partida de pe teren propriu, în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dan Petrescu a deschis rapid scorul, dar a fost egalată pe final, după o greşeală uriaşă în apărare. În prima repriză, Jeonbuk a avut ocazia de a majora diferenţa, dar a ratat un penalty. Meciurile din Liga Campionilor Asiei se văd LIVE în AntenaPLAY.

Dan Petrescu le-a reproşat un singur lucru jucătorilor săi, după Jeonbuk – Ulsan 1-1

Dan Petrescu a fost mulţumit, în mare, de prestaţia jucătorilor săi din remiza cu Ulsan, dar a subliniat că eroarea de la golul oaspeţilor a fost singura greşeală a jucătorilor săi într-un meci pe care, în opinia sa, ar fi meritat să îl câştige.

Mai mult, antrenorul lui Jeonbuk este convins că ratarea penalty-ului din minutul 24 a lui Orobo a contat enorm în ceea ce priveşte moralul jucătorilor săi:

„A fost un meci bun, păcat că nu am câştigat. Ne pare rău pentru fani. Jeonbuk a meritat să câştige. Cred că penalty-ul ratat ne-a demoralizat.

Reclamă

Am primit un gol din cauza unei greşeli, din păcate. La 1-1, am avut o şansă mare, dar nu am reuşit să înscriem. Sperăm să jucăm bine şi în retur. A fost o singură greşeală. În afară de asta, jucătorii chiar au luptat bine”, a declarat Dan Petrescu, potrivit hyundai-motorsfc.com.

Jeonbuk – Ulsan 1-1

Jeonbuk – Ulsan 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu a obţinut doar un rezultat de egalitate în partida tur a sferturilor Ligii Campionilor Asiei. Formaţia sa a întâlnit rivala din Coreea De Sud, Ulsan HD. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 4, dar a fost egalată în minutul 77, după o eroare uriaşă în apărarea lui Jeonbuk. Tot Jeonbuk a ratat şi o lovitură de la 11 metri în prima repriză, când putea duce scorul la 2-0.

Au rămas patru echipe din vest şi patru echipe din vest. În această fază a competiţiei se află Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar şi Al-Nassr, Al-Ittihad şi Al-Hilal, echipele starurilor Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar.

Reclamă 4 / 0/3

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

  • Al-Ain – Al-Nassr 1-0
  • Jeonbuk Motors – Ulsan 1-1
  • Al-Hilal – Al-Ittihad (tur, 5 martie, 20:00)
  • Shandong Taishan – Yokohama Marinos (tur, 6 martie, 12:00)
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și