Închide meniul
VIDEO

Gol fabulos marcat în Rio Ave – Vizela 1-1. Essende a înscris din foarfecă și a surprins pe toată lumea

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 19:32

Reclamă
Gol fabulos marcat în Rio Ave – Vizela 1-1. Essende a înscris din foarfecă și a surprins pe toată lumea

Gol fabulos marcat în Rio Ave - Vizela 1-1

Execuția lui Essende, de la Vizela / Captură AntenaPLAY

Gol fabulos marcat în Rio Ave – Vizela 1-1. Essende, jucătorul formației oaspete, a deschis scorul în această partidă cu o execuție care a surprins pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rio Ave și Vizela a reprezentat un duel din etapa a 14-a din Liga Portugal. Partidele din această competiție se văd live în AntenaPLAY.

Gol fabulos marcat în Rio Ave – Vizela 1-1. Imagini cu reușita lui Essende

În minutul 55 al duelului dintre Rio Ave și Vizela, Costa Silva a avut o cursă senzațională în bandă și a trimis o centrare excepțională în careu. Acolo era Essende, care a trimis mingea în poarta gazdelor, printr-o execuție acrobatică, la care nu se aștepta nimeni.

Portarul celor de la Rio Ave a fost luat prin surprindere de modul în care Essende a lovit balonul și nu a reușit să respingă mingea, care s-a oprit, în cele din urmă, direct în plasă.

Totuși, cei de la Rio Ave aveau să restabilească egalitatea în minutul 72, prin reușita lui Boateng. Astfel, partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Reclamă

După rezultatul înregistrat în această partidă, Rio Ave este pe locul al 14-lea în Liga Portugal, cu 12 puncte după cele 14 meciuri jucate. De cealaltă parte, Vizela este pe 16, cu 11 puncte. Locul ocupat de oaspeții de la acest duel duce la barajul de promovare / menținere în Liga Portugal.

Anunţ uriaş despre Sergio Conceicao, înainte de Sporting – FC Porto

Potrivit ojogo.pt, Conceicao poate deveni succesorul lui Erik ten Hag pe Old Trafford. Acesta ar fi pe o listă scurtă, alături de Zinedine Zidane şi Graham Potter. Şi rivalul său de la Sporting, Ruben Amorim are şansa să ajungă la conducerea lui Manchester United. Prin urmare, derby-ul din etapa a 14-a din Liga Portugal are şi o miză suplimentară.

Sporting şi FC Porto se luptă pentru supremaţie în derby-ul de pe Jose Alvalade. Sunt la egalitate de puncte după primele 13 etape şi resimt presiunea. Mai ales că duminică este programat duelul Braga – Benfica. Cine câştigă meciul care va fi, de la ora 22:30, tot în AntenaPLAY, urcă cel puţin o zi pe primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Conceicao a mai primit o veste uriaşă. Sursa citată anterior a dezvăluit că şi oficialii Barcelonei se gândesc la el. Ar putea să îl înlocuiască pe Xavi, care trece printr-un moment greu pe banca grupării blaugrana. Deco l-ar fi propus pe Sergio Conceicao pe Camp Nou.

Sergio Conceicao mai are contract cu FC Porto până la finalul sezonului. Este din 2017 la conducerea „dragonilor”, perioadă în care a cucerit trei titluri, trei Cupe ale Portugaliei şi o Cupă a Ligii Portugaliei.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) Vezi toate știrile
Citește și