Închide meniul
Video

Orkun Kokcu a marcat un gol splendid în Benfica – Guimaraes 4-0! Internaţionalul turc a marcat din pasa lui Di Maria

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2023, 10:11

Reclamă

Orkun Kokcu a marcat un gol splendid în Benfica - Guimaraes 4-0

Orkun Kokcu, în Benfica - Guimaraes 4-0 / Profimedia Images

Orkun Kokcu a marcat un gol splendid în Benfica – Guimaraes 4-0! În minutul 45+5 al meciului, Orkun Kokcu s-a demarcat la marginea careului şi a reluat perfect, la colţul lung, după pasa primită de la Angel Di Maria. Benfica – Guimaraes 4-0 a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Portugaliei de anul trecut a învins-o la scor pe Guimaraes, echipă care avea maximum de puncte până în această etapă.

Orkun Kokcu a marcat un gol splendid în Benfica – Guimaraes 4-0!

Benfica a rezolvat meciul încă din prima repriză. Jorge Fernandes a înscris un autogol în minutul 11, apoi Di Maria a dus scorul la 2-0 în minutul 33.

Orkun Kokcu a marcat în prelungirile primei reprize, cu şutul splendid, imparabil, la colţul lung. Kokcu a fost adus în această vară de Benfica de la Feyenoord. A fost cumpărat cu 25 de milioane de euro, iar cota lui e de 35 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Kokcu are 22 de selecţii în naţionala Turciei, pentru care a marcat şi 2 goluri.

La neverosimilul scor de 3-0 în prima repriză a contribuit şi eliminarea lui Joao Sabino Mendes, de la Guimaraes, care a primit cartonaşul roşu în minutul 19.

Reclamă

Imediat după pauză Benfica a dus scorul la 4-0, rezultat care avea să fie înregistrat pe tabelă şi în finalul întâlnirii. Fredrik Aursnes a marcat în minutul 46.

Benfica – Guimaraes 4-0. Angel Di Maria, meci magic

Liga Portugal a oferit o nouă seară magică, LIVE în AntenaPLAY. Ziua de fotbal de duminică din Portugalia s-a deschis cu duelul dintre Casa Pia şi Rio Ave, încheiat cu scorul de 1-1. Ulterior, de la ora 20:00 s-a desfăşurat duelul dintre Famalicao – Farense, încheiat cu scorul de 1-0. De la 22:30, a fost spectacol total în Benfica – Guimaraes 4-0.

Vineri, în primul meci al etapei a patra din Liga Portugal, Vizela a învins-o la limită, cu scorul de 1-0, pe Gil Vicente, în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria cu Guimaraes Benfica a urcat pe primul loc în Liga Portugal, cu 9 puncte din 3 etape. Campioana de anul trecut ar putea fi depăşită însă de Porto, care joacă, de la ora 20:00, acasă cu Arouca. Porto are maximum de puncte după 3 etape disputate, 9. Bătălia la titlu în Portugalia s-a dat anul trecut tot între Benfica şi Porto, formaţia din Lisabona reuşind să încheie campionatul pe primul loc. Porto – Arouca se joacă LIVE în AntenaPLAY.

Benfica s-a încurcat în prima etapă din Liga Portugal, cu Boavista, meci de asemenea transmis în AntenaPLAY. Boavista – Benfica s-a încheiat 3-2, după ce în minutul 89 campioana de anul trecut conducea cu 2-1. Boavista a marcat de două ori în finalul partidei, în minutele 90 şi 90+13, şi a reuşit să obţină victoria.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

 

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și