Închide meniul

Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1! Şase eşecuri consecutive: „Aș vrea să pierd o dată cu 5-0, Dumnezeule”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 ianuarie 2024, 10:28

Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1! Şase eşecuri consecutive: „Aș vrea să pierd o dată cu 5-0, Dumnezeule

Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1

Ladislau Boloni, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ladislau Boloni este exasperat de înfrângerile cu 0-1 din Franţa. Metz a ajuns la şase eşecuri consecutive, iar patru dintre ele au venit cu acelaşi scor, 0-1, ultimul fiind duminică, pe terenul lui Nice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Înfrângerea e mereu amară, tristă, mai ales când vezi că e a nu știu câta oară când pierdem cu 1-0. Când mai glumesc, îmi spun că aș vrea și eu să pierd o dată cu 5-0, Dumnezeule! În felul ăsta m-aș duce acasă și asta e, dar să pierzi o dată, de două, de cinci ori cu 1-0.

Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1

În ultimele două meciuri am pierdut cu 1-0, golurile fiind marcate din penalty-uri. În același timp, noi am ratat două penalty-uri. Nu e ușor de digerat. Discursul meu din vestiar a fost pe un ton diferit, dar direcția a fost aceeași”, a spus Boloni, citat de news.ro.

Echipa lui Boloni a înregistrat al şaselea eşec consecutiv sâmbătă seară şi este pe locul 15, cu 16 puncte.

Pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua, Ladislau Boloni a izbucnit. Atac atât la Gigi Becali, cât şi la şefii echipei Armatei

Cu câteva luni în urmă, Boloni se implica în scandalul dintre Gigi Becali şi Armată, atunci când era pus în postura să aleagă între FCSB şi Steaua.

Reclamă

Boloni a fost integralist în două meciuri istorice ale roş-albaştrilor. A câştigat în tricoul Stelei atât Cupa Campionilor Europeni, cât şi Supercupa Europei. Are în palmare şi trei titluri, dar şi două Cupe ale României.

”(Dumneavoastră pentru care Steaua ați jucat?) În general când mi se pune această întrebare spun că nu am legătură, s-a întrerupt legătura, am intrat în tunel. Este, cum să spun, nu apreciez nici-nici. Pentru că așa cred că ministerul nu a găsit modalitatea corectă când a predat echipa pe mâinile unui personaj pe care să spun așa nu am reușit să ne apropiem absolut deloc unul de altul.

Cred că acest personaj a făcut multe greșeli față de acest club Steaua și de jucătorii lui. E greu ca sufletesc să te apropii de o astfel de persoană. În același timp mă surprinde naivitatea Armatei care s-a băgat pe o cărare care nu a fost bună. Și acum e o cărare fără sfârșit.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate arată incompetență, pur și simplu faptul că nu poți să-ți pui în plan o logică a existenței tale, cum vrei să ajungi, poți sau nu poți legal, sau ce trebuie să rezolvi. Nu fără șmecherii, drept. Ca echipa să ajungă acolo unde majoritatea suporterilor din România o visează. Acest lucru înseamnă o nepricepere. Pe undeva mă deranjează și faptul că din punct de vedere legal cei care cunosc legile nu reușesc să decidă ei că de fapt sunt două stele sau una singură și care e aia adevărată. Din punct de vedere al hârtiilor care există sau ar trebui să existe.

În primul rând ar trebui respectate legile, dacă există. E deosebit de neplăcut și dacă ajung la București și vreau să mă duc acasă, când spun acasă mă gândesc la clubul meu care mi-a rămas în suflet, nu îl găsesc, nu știu să mă duc. Cu cine să iau contact, la ce telefon să apelez„, a declarat Laszlo Boloni la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și