Închide meniul
Foto

Cine este Ellynora, artista criticată dur pentru modul în care a intonat imnul Angliei înaintea meciului cu Italia. „Nu a fost vina mea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2023, 12:36

Cine este Ellynora, artista criticată dur pentru modul în care a intonat imnul Angliei înaintea meciului cu Italia. „Nu a fost vina mea!”

Cine este Ellynora, artista criticată dur pentru modul în care a intonat imnul Angliei înaintea meciului cu Italia

Ellynora, în timpul intonării imnului / Captură Digi Sport

Cine este Ellynora, artista din Italia care a fost criticată dur pentru modul în care a intonat imnul Angliei înaintea meciului cu Italia, din preliminariile EURO 2024. Italianca în vârstă de 28 de ani s-a făcut de râs pe stadionul Diego Armando Maradona, din Napoli. Englezii au făcut-o praf pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ellynora a stârnit revolta fanilor Angliei după ce a cântat imnul „God Save de King!”. „Este căutată pentru crime împotriva imnului naţional”, „Cea mai slabă prestaţie din istorie”, „A măcelărit imnul”, au fost doar câteva dintre comentariile ofensatoare primite.

Cine este Ellynora, artista criticată dur pentru modul în care a intonat imnul Angliei

Ellynora a venit cu explicaţii pentru momentul stânjenitor şi a pus incidentul pe seama unor probleme tehnice. A dezvăluit că nu a fost plătită pentru spectacol şi că a venit din Statele Unite, pe cheltuiala ei, pentru a cânta pe stadionul din Napoli.

Sunt atât de supărată pentru ceea ce s-a întâmplat. Am vrut să fie perfect, dar nu a fost vina mea. Vreau să le cer scuze tuturor fanilor Angliei, care au fost pe stadion sau s-au uitat la televizor, sunt umilită pentru ceea ce s-a întâmplat și vreau ca oamenii să știe că nu a fost vorba despre o lipsă de respect.

Reclamă

A fost o mare onoare să mi se ceară să cânt imnul național și am fost atât de încântată. Nu am mai cântat așa ceva până acum. Sunt mai mult un artist pop, dar pe teren a fost o problemă de sunet.

Repetasem imnul de două ori, cu o zi înainte de meci, și apoi seara de trei ori. Totuşi, când a venit vorba de performanța propriu-zisă, am avut o problemă în cască. Am avut muzica în ureche, apoi s-a oprit și a început din nou, și o auzeam de două ori. Asta însemna că nu eram sincron și mi-a fost greu să prind din urmă piesa.

Am făcut tot posibilul să rezolv problema, dar nu puteam face nimic și sunt atât de supărat din cauza asta. Încercam să-mi adaptez cântecul pentru a ajunge din urmă imnul de pe stadion, dar era prea târziu„, a declarat Ellynora pentru dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul fundaş al lui Tottenham, Jamie O’Hara a fost chiar cel care a dat startul valului de critici. „Wow, imnul național a fost un dezastru„, a spus acesta imediat după ce Ellynora a terminat de cântat.

Ellynora a început să cânte la 14 ani. La 19 ani s-a mutat la New York, acolo unde a început să studieze dansul. Tânăra născută la Roma, în 1994, a participat la un casting al unui spectacol de talente din Italia, Amici.

Imediat după ce a cântat imnul Angliei, Ellynora a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 50.000 de urmăritori. „Anglia, sper că te-ai bucurat de cadoul meu„, a scris aceasta. Când a văzut valul de reacţii negative, a decis să şteargă postarea.

Ellynora, criticată dur după ce a cântat imnul Angliei
Ellynora, criticată dur după ce a cântat imnul Angliei

Italia, învinsă de Anglia în preliminariile EURO 2024

Echipa naţională a Angliei a învins joi seara, la Napoli, echipa naţională a Italiei, într-un meci din grupa C a calificărilor pentru Euro 2024. La Lisabona, Cristiano Ronaldo a înscris de două ori în victoria obţinută de Portugalia în faţa naţionalei din Liechtenstein.

În derby-ul zilei, la Napoli, Anglia a avut o primă repriză foarte bună, deschizând scorul prin Rice, în minutul 13. Pe finalul primei părţi Harry Kane a transformat un penalti, devenind cel mai bun marcator al naţionalei Angliei, şi scorul era 2-0 pentru oaspeţi. În partea secundă, Retegui, atacantul de origine argentiniană care evoluează peste ocean, la Club Atletico Tigre, a redus din diferenţă dând speranţe fanilor, dar, chiar dacă Luke Shaw a fost eliminat în minutul 80, scorul final a fost 2-1 pentru Anglia.

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, după reușita din meciul cu Italia! Atacantul celor de la Tottenham a reușit să-l devanseze pe Wayne Rooney, care deținea acest record, cu 53 de reușite.

Echipele de start:

Reclamă

Italia: Donnarumma – Di Lorenzo, Toloi, Acerbi, Spinazzola – Barella, Jorginho, Verratti – Berardi, Retegui, Pellegrini
Selecționer: Roberto Mancini

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Shaw – K. Phillips, Rice, Bellingham – Saka, Kane, Grealish
Selecționer: Gareth Southgate

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și