Închide meniul
Foto

Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool! A profitat de greșeala uriașă făcută de fundașul Quansah

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 18:59

Reclamă
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool! A profitat de greșeala uriașă făcută de fundașul Quansah

Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United - Liverpool!

Șutul lui Bruno Fernandes / Captură Digisport

Bruno Fernandes a marcat un gol fabulos în Manchester United – Liverpool! Mijlocașul din echipa lui Erik ten Hag l-a taxat pe portarul „cormoranilor”, în debutul reprizei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de pe Old Trafford a fost unul de senzație și în prima repriză a întâlnirii. Liverpool a punctat prima în derby-ul Angliei, prin Luis Diaz, în minutul 23.

Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool!

În minutul 50 al întâlnirii de pe Old Trafford, jucătorii lui Liverpool au pasat mingea în jumătatea proprie a terenului. După o gafă colosală făcută de Quansah, care a trimis greșit mingea spre Van Djik, Bruno Fernandes a recuperat balonul și a trimis un șut surprinzător, de la mare distanță de poarta echipei lui Jurgen Klopp.

Portarul lui Liverpool, Kelleher, era ieșit din careu la această fază și a sărit să respingă balonul, chiar dacă ar fi comis un henț. Totuși, mingea s-a oprit direct în plasa porții, spre bucuria fanilor lui Manchester United.

VEZI REUȘITA LUI BRUNO FERNANDES ÎN GALERIA FOTO

Reclamă

Echipele de start de la derby-ul de pe Old Trafford:

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Wan-Bissaka, Maguire, Kambwala, Dalot – Casemiro, Mainoo – Garnacho, Fernandes, Rashford – Hojlund
Rezerve: Amass, Amrabat, Antony, Bayindir, Diallo, Eriksen, Forson, Mount, Ogunneye
Antrenor: Erik ten Hag

Liverpool (4-3-3): Kelleher – Bradley, Quansah, Van Dijk, Robertson – Mac Allister, Endo, Szoboszlai – Salah, Nunez, Diaz
Rezerve: Adrian, Danns, Elliott, Gakpo, Gomez, Gravenberch, Jones, Konate, Tsimikas
Antrenor: Jurgen Klopp

Reclamă 4 / 0/3

Jurgen Klopp, record fabulos la Liverpool

Jurgen Klopp a ajuns la un record fabulos, după Liverpool – Brighton 2-1. Tehnicianul formației engleze a intrat deja în istoria clubului, dar continuă să îi surprindă pe toți fanii „sportului rege”.

Duelul dintre Liverpool și Brighton a contat pentru etapa cu numărul 30 a sezonului de Premier League. Victoria „cormoranilor” a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Tehnicianul german a atins o bornă fabuloasă după victoria cu „pescărușii” lui De Zebri. Jurgen Klopp a ajuns la 300 de victorii pe banca lui Liverpool.

Cifrele lui Klopp sunt cu adevărat senzaționale având în vedere că, de la preluarea echipei în 2015, a pregătit-o pe Liverpool în 478 de meciuri.

După meci, Jurgen Klopp a dezvăluit că echipa sa a meritat să câștige partida și a spus că este mulțumit de prestația jucătorilor săi.

„Am jucat înțelept și a ieșit bine. Ne-am apărat bine și ca de obicei am suferit în meciurile cu Brighton. A fost primul meci din ultimele 10 și vom merge mai departe.

(n.r. la situația golului de 2-1) A fost o minge incredibilă trimisă de Dominik, se poate observa creativitatea și calitatea. L-a văzut pe Mac Allister, care a avut o primă atingere incredibilă, apoi l-a văzut pe Mo. Pe cât de mult am irosit timpul în alte momente, pe atât de rapidă a fost faza din acel moment.

Reclamă

Brighton are o calitate incredibilă. Îi respect foarte mult și la asta mă raportez atunci când spun că și noi am fost foarte buni astăzi. Au avut și ei șansele lor, și-au asumat mai multe riscuri decât noi. Dar am meritat să câștigăm meciul”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și