Închide meniul
VIDEO

Radu Drăguşin a ajuns la Londra! Când ar putea semna contractul cu Tottenham

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 15:00

Radu Drăguşin a ajuns la Londra! Când ar putea semna contractul cu Tottenham

Primele imagini cu Radu Drăguşin, în drum spre Londra

Radu Drăguşin a plecat să semneze cu Tottenham/ Twitter

Au apărut primele imagini cu Radu Drăguşin, în drum spre Londra. Fundaşul român a plecat să semneze contractul istoric cu Tottenham, după ce Spurs l-a transferat, în schimbul a 30 de milioane de euro, de la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a ales-o pe Tottenham, în detrimentul celor de la Bayern. Fundaşul român a refuzat un salariu colosal de la campioana Bundesligii, şi va încasa o sumă de aproximativ trei milioane de euro, pe sezon, de la formaţia londoneză.

Primele imagini cu Radu Drăguşin, în drum spre Londra

UPDATE 15:00 Radu Drăguşin a aterizat la Londra în jurul orei 14:45! Drăguşin a sosit în capitala Angliei cu un jet privat trimis de Tottenham Hotspur. El urmează să efectueze vizita medicală şi, dacă totul este în regulă, va semna contractul cu Spurs în această seară.

În dimineaţa acestei zile, Radu Drăguşin a plecat către Londra, cu un avion privat, de pe aeroportul din Genova. Zborul fundaşului român a fost amânat de două ori, şi va decola la ora 13:00, ora României.

Un jurnalist de la Sky Sport se afla la aeoportul din Genova, acolo unde a apărut şi Radu Drăguşin. Fundaşul nu a oferit însă nicio declaraţie, în imagini fiind surprins şi un oficial al celor de la Genoa.

Reclamă

Radu Drăguşin are vizita medicală programată în decursul acestei zile, şi urmează să semneze cu Tottenham un contract valabil până în 2029. Fundaşul de 21 de ani a devenit cel mai scump jucător român transferat vreodată.

De asemenea, Drăguşin este al patrulea român transferat de Tottenham. La Spurs au mai evoluat, de-a lungul timpului, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Manea, primele declaraţii după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

„Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Suntem bulversaţi!”. Acestea au fost primele declaraţii ale lui Florin Manea, după ce Radu Drăguşin a acceptat oferta lui Tottenham, în detrimentul uriaşului club din Bundesliga. Agentul susţine şi că salariul din Bavaria ar fi fost cu 50% mai mare decât cel pe care românul îl va avea la Spurs.

„E totul gata, zburăm la Londra în 30 de minute. Se va face azi vizita medicală şi se va oficializa. Azi-dimineaţă s-a luat decizia, la ora 08:00. A apărut oferta lui Bayern şi ne-am oprit în loc, eram în drum spre aeroport.

Am zis că trebuie să ne gândim bine şi să evaluăm, Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Asta este decizia, am luat-o împreună cu Radu, cu familia lui. I-am anunţat pe cei de la Bayern că, din păcate, au venit pe ultima sută de metri şi a fost greu să ne schimbăm decizia.

Suntem bulversaţi încă, să refuzi Bayern Munchen. A fost ce şi-a dorit el. Mergem la Tottenham. Normal că s-a gândit, e greu să faci o asemenea alegere. N-am dormit azi-noapte. Banii erau mai mulţi la Bayern, dar s-a gândit să aleagă cariera deasupra banilor. Multă lume nu credea. Era încă jumătate în plus suma de salariu”, a spus Manea, citat de gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și