Închide meniul
Video

Accidentare groaznică în Genoa – Reggina. Radu Drăgușin a fost primul care s-a dus la colegul său, lovit serios la cap

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 31 martie 2023, 22:08

Accidentare groaznică în Genoa - Reggina Radu Drăgușin a fost primul care s-a dus la colegul său, lovit serios la cap

Captură AntenaPLAY

Accidentare groaznică în Genoa – Reggina Radu Drăgușin a fost primul care s-a dus la Mattia Bani, colegul său lovit serios la cap. Medicii i-au acordat îngrijiri, însă fundașul italian nu a mai putut continua meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile importante ale românilor din Serie B pot fi urmărite în exclusivitate, în AntenaPLAY. Mâine de la 15:00 are loc Parma – Palermo.

Accidentare groaznică în Genoa – Reggina Radu Drăgușin a fost primul care s-a dus la colegul său, lovit serios la cap

În minutul 8 al întâlniri de la Genoa, a avut loc o ciocnire violentă între Strelec, de la Reggina, şi Bani, de la formația gazdă. Colegul lui Drăguşin s-a ales cu capul bandajat şi a fost schimbat în urma acestui incident.

Radu Drăgușin a fost primul jucător care s-a dus spre Mattia Bani pentru a verifica starea de sănătate a acestuia. Medicii i-au acordat primul ajutor, dar italianul nu a mai putut continua meciul, fiind clar afectat de ciocnirea cu adversarul său.

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” Parmei: „Poate face diferența pe final de campionat!”

Italienii îl văd pe Valentin Mihăilă „asul din mâneca” lui Parmei, în lupta pentru un loc în play-off-ul de promovare în Serie A. Fotbalistul român a revenit la antrenamentele Parmei, după o perioada îndelungată în care a fost indisponibil, din cauza mai multor accidentări.

Reclamă

În acest moment, Parma se află pe locul 9 din Serie B, cu 41 de puncte obținute, la o lungime în spatele celor de la Palermo, cei care ocupă, în prezent, ultimul loc din play-off.

Jurnaliștii italieni au scris despre faptul că Valentin Mihăilă ar putea să fie un jucător decisiv, pentru Parma, în încercarea de a prinde un loc în play-off-ul din Serie B.

„Antrenorul Fabio Pecchia îi va avea din nou pe Man, Bonny și Charpentier care vor reveni proaspeți după această pauză, mai ales după ce au marcat pentru naționalele lor, dar și pe Mihăilă, care a revenit la antrenamentul de grup.

Reclamă 4 / 0/3

Înțeleg că poate părea utopic, dar, dacă fotbalistul român născut în 2000 nu se va mai accidenta până la finalul sezonului, îi poate fi de ajutor lui Pecchia.

Antrenorul s-ar putea baza pe încă un jucător capabil să decidă meciuri cu capacitățile sale fizice și tehnice. În ultimii ani, Mihăilă a fost absent prea mult timp din cauza accidentărilor, dar acum, un jucător precum el poate face diferența pe final de campionat”, au scris italienii de la parmalive.com.

În următoarea partidă de campionat, Parma îi va întâlni pe cei de la Palermo. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15:00, și va putea fi urmărit, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și