Închide meniul

Antrenorul Parmei știe poziția pe care Dennis Man joacă cel mai bine. Românul, analizat de Fabio Pecchia

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 20:15

Reclamă
Antrenorul Parmei știe poziția pe care Dennis Man joacă cel mai bine. Românul, analizat de Fabio Pecchia

Antrenorul Parmei știe poziția pe care Dennis Man joacă cel mai bine

Dennis Man / Profimedia

Antrenorul Parmei știe poziția pe care Dennis Man joacă cel mai bine. Fabio Pecchia a făcut un anunț important pentru român, după ultimele evoluții din tricoul „cruciaților”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la startul acestui sezon de Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY, Dennis Man a avut evoluții prin care a impresionat pe toată lumea. Acesta a adunat 19 meciuri la Parma, în care a marcat de 10 ori și a oferit 5 pase decisive.

Antrenorul Parmei știe poziția pe care Dennis Man joacă cel mai bine. Mesajul transmis de Fabio Pecchia

În cadrul unei conferințe de presă, Fabio Pecchia a dezvăluit faptul că Dennis Man evoluează excelent în partea dreaptă a terenului, mai exact în poziția de extremă. De la venirea acestui tehnician la Parma, „cruciații” au adoptat sistemul de joc 4-2-3-1, în care românul se simte excelent.

„(n.r. dacă Man și Partipilo pot juca amândoi pe dreapta) Este clar că zona lor de confort este pe dreapta. Și anul trecut, Dennis a jucat de multe ori pe stânga și a făcut-o bine, cu calitate. Dar în unele momente, precum în ultimul meci, Partipilo s-a adaptat mai bine. Depinde de meci și de cum se impune fiecare”, a spus Fabio Pecchia, citat de parmalive.com.

Atacantul ajuns acum la 25 de ani a ajuns la Parma în anul 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 11 milioane de euro. De la momentul respectiv a adunat 92 de partide în tricoul formației din Italia, în care a reușit să marcheze 21 de goluri și să ofere 10 pase decisive. în momentul de față, Dennis Man are parte de un sezon extraordinar în Serie B, având în vedere faptul că jumătate din fazele decisive în care a fost implicat s-au întâmplat în actualul sezon.

Reclamă

În momentul de față, acesta este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în luna martie a anului 2021. La momentul respectiv valora suma de 11 milioane de euro, potrivit site-ului citat anterior.

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport

Dennis Man a fost lăudat în Gazzetta dello Sport, după ultimul meci de la Parma. Internaţionalul român a fost titular în remiza din ultima etapă, cu Ascoli, scor 1-1, având din nou o prestaţie solidă.

Parma este lider în Serie B, având patru puntce avans faţă de ocupanta locului secund, Venezia. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda faptului că Parma s-a încurcat pe teren propriu cu Ascoli, obţinând doar un punct, italienii de la Gazzetta dello Sport au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man.

Jurnaliştii din Peninsulă l-au descris pe internaţionalul român pe scurt, numindu-l cel mai bun jucător al Parmei: „Man și Delprato au fost ce mai buni de pe teren. Ascoli a încetinit-o pe Parma, care e lider în Serie B”, au transmis italienii de la Gazzetta dello Sport, conform parmalive.com.

Şi jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com au analizat jocul lui Dennis Man, din duelul cu Ascoli, fiind impresionaţi de prestaţia românului, care a fost aproape de un gol, balonul oprindu-se în bara transversală a porţii adverse.

„A fost mereu în mijlocul jocului. Mişcările sale au pus-o pe Ascoli în dificultate. Doar bara transversală din ultimele minute i-a luat bucuria unui gol pe care poate îl merita”, au transmis şi italienii de la tuttomercatoweb.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și