Închide meniul

Anunţul care îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali! Viitorul lui Malcom Edjouma a fost dezvăluit

Alex Masgras Publicat: 29 decembrie 2023, 8:59

Reclamă
Anunţul care îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali! Viitorul lui Malcom Edjouma a fost dezvăluit

Anunţul care îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Malcom Edjouma, în meciul Sampdoria - Bari / Profimedia

Anunţul care îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali! Fabrizio Ferrari, agentul lui Malcom Edjouma, a vorbit despre situaţia jucătorului francez după meciul dintre Sampdoria şi Bari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma a fost împrumutat de FCSB la formaţia din Serie B, campionat care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Pentru prima oară, el a evoluat mai mult de o repriză, fiind înlocuit în minutul 72 al remizei cu Sampdoria, scor 1-1.

Anunţul care îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali!

Gigi Becali a anunţat recent că ia în calcul să îl readucă pe Edjouma la FCSB, dar agentul jucătorului a anunţat că francezul are alte planuri.

După o perioadă mai lungă în care a avut nevoie de acomodare, Edjouma va da totul pentru a deveni un jucător important pentru cei de la Bari:

„În sfârșit găsește locul pe care îl merită, chiar dacă încă trebuie să se obișnuiască cu ritmul și fizicul fotbalului italian. Va fi un jucător important pentru Bari”, a dezvăluit Fabrizio Ferrari, potrivit sportdelsud.it.

Reclamă

Antrenorul lui Bari l-a lăudat pe Malcom Edjouma. Mesajul transmis de Pasquale Marino

Tehnicianul formației din eșalonul secund al fotbalului italian a dezvăluit faptul că a fost impresionat de ultimele evoluții ale mijlocașului împrumutat de la echipa lui Gigi Becali, în schimbul sumei de 200.000 de euro.

„Edjouma a avut o evoluție bună. În ultimele săptămâni am văzut o creștere destul de mare. Înțelege mișcările, a făcut niște finisaje bune”, a spus Pasquale Marino, potrivit tuttobari.com.

Astfel, tehnicianul echipei italiene a dat, practic, peste cap planurile lui Gigi Becali de la FCSB. Patronul vicecampioanei anuțase faptul că ar dori să îl aducă înapoi pe mijlocaș pentru a-l folosi drept atacant, chiar dacă aceasta nu este poziția pe care Edjouma joacă.

Reclamă 4 / 0/3

„Edjouma se întoarce dacă vreau eu, că el e împrumutat până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Strică un jucător în plus? Dacă se întoarce, îl bag direct atacant. Doar atacant va juca. Dă cu capul, apare bine în faţa porţii, dă goluri, se lipeşte mingea de el.

Compagno? Ce? Trebuie doar un atacant? Trebuie lot numeros. Trebuie concurenţă. Nu e obligatoriu să mai luăm atacant. Dacă nu iau unul de clasă, nu mai iau. Avem pe Tavi, pe Băluţă… Schimbăm sistemul. E posibil să nu mai luăm atacant”, spunea Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și