Închide meniul

Antrenorul lui Bari l-a lăudat pe Malcom Edjouma! Anunțul care dă peste cap planurile de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 12:22

Reclamă
Antrenorul lui Bari l-a lăudat pe Malcom Edjouma! Anunțul care dă peste cap planurile de la FCSB

Antrenorul lui Bari l-a lăudat pe Malcom Edjouma

Malcom Edjouma / Profimedia

Antrenorul lui Bari l-a lăudat pe Malcom Edjouma. Pasquale Marino a vorbit despre situația mijlocașului care este împrumutat de la vicecampioana României, FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 27 de ani a fost titular în ultima partidă jucată de Bari, cu cei de la Cosenza, care s-a încheiat cu scorul de 0-0. În partida din etapa a 18-a din Serie B mijlocașul a fost înlocuit în minutul 84, de Acampora. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Antrenorul lui Bari l-a lăudat pe Malcom Edjouma. Mesajul transmis de Pasquale Marino

Tehnicianul formației din eșalonul secund al fotbalulu italian a dezvăluit faptul că a fost impresionat de ultimele evoluții ale mijlocașului împrumutat de la echipa lui Gigi Becali, în schimbul sumei de 200.000 de euro.

Acesta a dezvăluit faptul că Malcom Edjouma a avut evoluții foarte bune în ultima perioadă și a lăsat de înțeles faptul că acesta ar putea deveni un jucător mai important la Bari.

„Edjouma a avut o evoluție bună. În ultimele săptămâni am văzut o creștere destul de mare. Înțelege mișcările, a făcut niște finisaje bune”, a spus Pasquale Marino, potrivit tuttobari.com.

Reclamă

Astfel, tehnicianul echipei italiene a dat, practic, peste cap planurile lui Gigi Becali de la FCSB. Patronul vicecampioanei anuțase faptul că ar dori să îl aducă înapoi pe mijlocaș pentru a-l folosi drept atacant, chiar dacă aceasta nu este poziția pe care Edjouma joacă.

„Edjouma se întoarce dacă vreau eu, că el e împrumutat până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Strică un jucător în plus?  Dacă se întoarce, îl bag direct atacant. Doar atacant va juca. Dă cu capul, apare bine în faţa porţii, dă goluri, se lipeşte mingea de el.

Compagno? Ce? Trebuie doar un atacant? Trebuie lot numeros. Trebuie concurenţă. Nu e obligatoriu să mai luăm atacant. Dacă nu iau unul de clasă, nu mai iau. Avem pe Tavi, pe Băluţă… Schimbăm sistemul. E posibil să nu mai luăm atacant”, spunea Gigi Becali

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man, gol superb şi două assisturi pentru Parma!

Dennis Man a început ca titular duelul cu Ternana. Parma s-a văzut condusă încă din startul meciului, după ce Raimondo a punctat în minutul 8, din pasa lui Corrado.

Două minute mai târziu, Dennis Man a ieşit la rampă. Mijlocaşul român a reuşit să egaleze, din pasa lui Bernabe.

Parma a pus balonul în joc de la mijlocul terenului, după golul marcat de Ternana. După o fază superbă de atac, Bernabe i-a pasat cu călcâiul internaţionalui român, care a driblat un adversar şi a punctat fără emoţii.

Dennis Man nu mai reuşise să marcheze pentru Parma de la începutul lunii noiembrie. La momentul respectiv, internaţionalul român avea o serie de patru meciuri consecutive cu cel puţin un gol marcat.

Dennis Man a ajuns astfel la nouă goluri marcate pentru Parma, în toate competiţiile. Internaţionalul român a bifat 17 meciuri în această stagiune pentru liderul din Serie B.

Dennis Man a contribuit la toate cele 3 goluri marcate de Parma în victoria cu 3-1 cu Ternana. Celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a fost rezervă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și