Închide meniul

„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 16:46

Reclamă
„Borussia Dortmund e interesată! Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga

Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund

Colaj cu Victor Becali și Dennis Man / AS.ro - Profimedia

Victor Becali a făcut anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund, în Bundesliga. Impresarul a dat detalii despre mutarea momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător are un sezon de vis în Serie B, competiție care poate fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY! Datorită evoluțiilor bune de la Parma, românul le-ar fi atras atenția oficialilor de la Dortmund.

Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund

Impresarul este de părere că formația din campionatul Germaniei este interesată de transferul lui Dennis Man, având în vedere că românul ar fi acum în atenția mai multor cluburi.

Totodată, Victor Becali este de părere că o ofertă oficială a celor de la Borussia nu poate apărea înainte de EURO 2024.

”Că Dortmund e interesată, eu cred că e interesată. Man e un jucător care e în atenția multor cluburi, dar că ar da 12, că ar da 14, chestia asta mi se pare neprofesionistă. Avem și noi povestea noastră cu Rahmani, că Benfica dă 8 milioane. Dar n-a întrebat și Benfica asta: “Cât vreți pe el?”? Orice echipă care e interesată de un jucător întreabă cât ar putea să coste. Nu vine și zice că dă 8, că poate ceri 7.

Reclamă

Oamenii au fost la Parma, au văzut meciuri, nimeni în momentul de față nu face o ofertă. Legal nici nu se poate. Că multe echipe se duc și îl văd, pentru că este un jucător într-un moment foarte bun, sigur. Sunt speculații de presă, discuții, nici nu se poate face o ofertă oficială. Se poate specula, dar nu poate să știe nici Marcel Răducanu, nici jurnalistul care a scris.

Urmează EURO, se pot întâmpla multe. Dar că există interes și că e un jucător interesant pentru multe echipe e un lucru cert. Important e că el este într-un moment bun și lumea se uită la el. Și eu zic că Parma promovează anul ăsta și atunci sigur că lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel”, a spus Victor Becali, potrivit sptfm.ro.

Victor Becali, reacţie acidă când l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man

Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund şi a avut o reacţie acidă. Agentul atacantului de la Parma nu îşi explică de ce se discută despre o astfel de mutare, în condiţiile în care nu este perioadă de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

Vărul lui Gigi Becali cere prudenţă şi exclude varianta prin care gruparea din Bundesliga ar fi înaintat o propunere de 14 milioane de euro pentru Dennis Man.

„Marcel Răducanu în ce calitate confirmă? Fiind un fost jucătorul Borussiei Dortmund sau ce? Fiți oameni serioși dacă vreți să vorbim. L-o fi întrebat pe om de jucător, e român, e posibil.

Oamenii, fiind un jucător sub contract pot lua legătura, dar ei au jucat un meci important. Că Dennis Man este un jucător interesant este una, dar este devreme sa vorbim despre oferte și despre tratative chiar fiind confirmate de domnul Marcel Răducanu”, a spus impresarul, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și