Închide meniul

Ce a spus antrenorul de la Parma despre situația lui Valentin Mihăilă, înaintea partidei cu Pisa! Meciul se vede exclusiv în AntenaPLAY, marți, de la 21:30

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2023, 17:20

Ce a spus antrenorul de la Parma despre situația lui Valentin Mihăilă, înaintea partidei cu Pisa! Meciul se vede exclusiv în AntenaPLAY, marți, de la 21:30

Antrenorul de la Parma a vorbit despre Valentin Mihăilă, înaintea meciului cu Pisa, care se vede pe AntenaPLAY

Valentin Mihăilă, într-un meci pentru Parma / Profimedia

Antrenorul de la Parma a vorbit despre situația lui Valentin Mihăilă, înaintea meciului cu Pisa, meci care se vede exclusiv pe AntenaPLAY. Faboi Pecchia a dezvăluit că internaționalul român se recuperează după accidentarea suferită la începutul lunii februarie, și încă nu se știe dacă va evolua în partida contra trupei lui Marius Marin și Olimpiu Moruțan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma – Pisa este primul meci tare din Serie B care se vede pe AntenaPLAY. Partida va fi marți, de la ora 21:30, și va fi și în format live video, pe AS.ro.

Ce a spus antrenorul de la Parma despre Valentin Mihăilă, înaintea meciului cu Pisa, meci care se vede pe AntenaPLAY

Fabio Pecchia a prefațat duelul cu Pisa și a vorbit despre jucătorii care îi are la dispoziție. Antrenorul de la Parma a declarat că Valentin Mihăilă se recuperează, și este doar o chestiune de timp până când va fi din nou pe teren.

„Benedyaczak s-a recuperat, s-a antrenat cu noi de câteva zile și este alături de noi. Cobbaut are nevoie de continuitate la recuperare, a trecut la o altă săptămână de recuperare și sunt fericit. Își dorește, e fericit și el, dar trebuie să fie prudent.

Mihăilă este doar o chestiune de timp, dar se descurcă destul de bine, sperăm de la o zi la alta. Încă avem 24 de ore pentru a evalua.

Reclamă

Mâine vom avea idei clare, pentru că este mijlocul săptămânii, dar au fost câteva ore pentru a ne recupera fizic și mental. Mâine dacă vom avea o finalizare bună, totul va fi mai clar. Mâine Parma va luat cu asalt terenul!”, a declarat Fabio Pecchia, potrivit parmalive.com.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY! Primul meci are cinci români de naţională implicați

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Cele mai importante știri legate de românii din Serie B vor putea fi citite pe AS.ro. Tot acolo, vezi clipurile cu cele mai spectaculoase goluri, driblinguri sau parade.

Reclamă 4 / 0/3

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează îm Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Transmisiile LIVE în AntenaPLAY din Serie B debutează în forță cu duelul dintre Parma și Pisa, marți, de la ora 21:30. În acest meci, vor fi implicați cinci români, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus (Pisa), respectiv Dennis Man și Valentin Mihăilă (Parma).

În Parma – Pisa, îl poți vedea și pe Gianluigi Buffon, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului. Căpitanul echipei Gialloblu a ajuns la 45 de ani și a revenit la echipa la care s-a lansat, după 10 titluri câștigate cu Juventus și unul adjudecat alături de PSG.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și