Închide meniul

Ce note au primit Dennis Man şi Valentin Mihăilă după Cagliari – Parma 3-2. Internaţionalii români, criticaţi de italieni

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2023, 8:41

Ce note au primit Dennis Man şi Valentin Mihăilă după Cagliari – Parma 3-2. Internaţionalii români, criticaţi de italieni

Antrenorul Parmei are aşteptări uriaşe de la Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român a marcat un gol în România - Kosovo.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, într-un meci la Parma/ Profimedia

Ce note au primit Dennis Man şi Valentin Mihăilă după Cagliari – Parma 3-2. Cei doi români au fost introduşi la scorul de 2-0 pentru Parma, însă au avut o prestaţie slabă. Cagliari – Parma 3-2 a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost criticat de presa din Italia pentru prestaţia din pe care a avut-o în partida cu Cagliari. Internaţionalul român a primit nota 5.

Ce note au primit Dennis Man şi Valentin Mihăilă după Cagliari – Parma 3-2

Nu intră bine în joc. Pierde multe dueluri și nu profită de spațiul pe care îl lasă Cagliari în apărare. Slab, exact ca toți înlocuitorii”, au scris cei de la tuttomercatoweb.

Valentin Mihăilă a primit o notă şi mai mică, după ce a provocat un penalty la scorul de 1-2.

Intră, primește cartonaș galben după doua minute și comite naiv un penalty-ul la 2-2 (care rămâne oricum îndoielnic). Greu de făcut mai rău”, au scris jurnaliştii italieni şi despre Mihăilă.

Reclamă

Valentin Mihăilă a comis un penalty în Cagliari – Parma

Valentin Mihăilă a comis un penalty în partida dintre Cagliari şi Parma, din semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A, exclusiv în AntenaPLAY. Mijlocaşul român a început ca rezervă duelul, iar la scurt timp după ce a fost trimis în teren, şi-a faultat un adversar în propriul careu.

Valentin Mihăilă a fost trimis pe teren în minutul 67, luându-i locul lui Adrian Benedyczak. La doar cinci minute distanţă, internaţionalul român a comis un fault în prorpiul careu, iar arbitrul a dictat lovitură de la punctul cu var pentru Cagliari.

Valentin Mihăilă l-a faultat pe Luvumbo, iar Lapadula a înscris de la punctul cu var.

Reclamă 4 / 0/3

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și