Închide meniul
EXCLUSIV

Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man! Victor Becali a făcut anunţul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2024, 13:51 / Actualizat: 26 februarie 2024, 17:30

Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man! Victor Becali a făcut anunţul

Victor Becali a făcut anunţul! Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man

Dennis Man, în tricoul Parmei - Profimedia Images

Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man! Victor Becali a făcut anunţul legat de viitorul lui Dennis Man (25 de ani). Presa din Italia a susţinut că atacantul naţionalei României îşi va prelungi contractul cu Parma până în 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înţelegerea cruciaţilor cu Dennis Man e valabilă până în 2025, iar Inter pare şi ea pe urmele fostului jucător de la FCSB. În acest context, agentul a făcut lumină şi a anunţat că, cel puţin până la vară, nu se va lua nicio decizie oficială legată de Man.

Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man! Victor Becali a făcut anunţul

„Ce situaţie? Nu există nicio situaţie. Ce zic italienii, zic italienii. În această perioadă nu se poate face nimic. Nici măcar cu Parma nu se poate face nimic”, a spus Victor Becali, pentru Antena Sport.

Până în momentul de față, fostul jucător de la FCSB are 10 goluri pentru Parma, în cadrul eșalonului secund al fotbalului ialian. De asemenea, în cele 21 de meciuri jucate, în campionat, a oferit și 5 pase decisive. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Presa din Italia anunţase că Românul i-a informat deja pe oamenii din conducerea clubului că dorește să își prelungească contractul cu „cruciații”. Actuala înțelegere a lui Man expiră în vara anului 2025.

Reclamă

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma. Jucătorul transferat de la FCSB are cifre de excepție în peninsulă și a fost lăudat, din nou, de jurnaliști.

În partida menționată anterior, Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari la Parma. Fostul jucător de la FCSB a înscris în minutul 81, iar după reușita acestuia a început o adevărată nebunie.

După acest meci, italienii l-au lăudat pe Dennis Man și au spus că românul are un sezon extraordinar la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

„Al zecelea gol dintr-un campionat extraordinar pentru Dennis Man. Pe durata meciului a lăsat impresia că este capabil oricând să depășească defensiva adversă prin jocul său. A lovit și bara, iar apoi a înscris un gol de autor”, au scris cei de la Parma Today.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și