Închide meniul

Dennis Man poate prinde transferul carierei la Inter Milano! Anunţul incredibil făcut în presa din Italia

Reclamă

Publicat: 19 februarie 2024, 18:13

Dennis Man poate prinde transferul carierei la Inter Milano! Anunţul incredibil făcut în presa din Italia

Dennis Man poate prinde transferul carierei la Inter Milano! Anunţul incredibil făcut în presa din Italia

Dennis Man, în tricoul Parmei - Profimedia Images

Dennis Man poate prinde transferul carierei la Inter Milano. Presa din Italia susţine că Dennis Man ar putea fi subiectul unui transfer uriaş la Inter Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man are parte de un sezon de vis în Serie B, competiţie ce se vede exclusiv în AntenaPLAY. Românul a ajuns la 12 goluri, în toate competițiile, după golul marcat în partida cu Pisa.

Dennis Man poate prinde transferul carierei la Inter Milano

„Atacantul român de la Parma are 25 de ani și pare pregătit pentru un salt mare: În sezonul viitor, Inter îl va avea în lot și pe Carboni, care se va întoarce de la împrumutul la Monza. Atunci, el și Man ar putea forma piesele pe care să se construiască atacul”, au scris cei de la site-ul it.blastingnews.com.

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma

În partida cu Pisa, Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari la Parma. Fostul jucător de la FCSB a înscris în minutul 81, iar după reușita acestuia a început o adevărată nebunie.

În prelungiri, Pisa a egalat prin Canestrelli, care a înscris după o centrare venită de la Marius Marin. Scorul final a fost stabilit de Del Prato, în minutul 90+5.

Reclamă

După acest meci, italienii l-au lăudat pe Dennis Man și au spus că românul are un sezon extraordinar la Parma.

„Al zecelea gol dintr-un campionat extraordinar pentru Dennis Man. Pe durata meciului a lăsat impresia că este capabil oricând să depășească defensiva adversă prin jocul său. A lovit și bara, iar apoi a înscris un gol de autor”, au scris cei de la Parma Today.

Publicația menționată anterior i-a acordat nota 7 lui Dennis Man, pentru prestația din partida cu Pisa. Românul a ajuns la 12 goluri, în toate competițiile, după reușita din această partidă.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus antrenorul Parmei despre Dennis Man şi Mihăilă, după victoria dramatică împotriva Pisei

Ce a spus antrenorul Parmei despre Dennis Man şi Mihăilă, după victoria dramatică împotriva Pisei. Fabio Pecchia a vorbit despre prestația românilor, din lotul „cruciaților”.

La finalul partidei, Fabio Pecchia s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, care au reușit să câștige cele 3 puncte în prelungirile meciului. În prima instanță, acesta a vorbit despre Valentin Mihăilă, pe care l-a înlocuit în repriza secundă.

Tehnicianul a dat asigurări că schimbarea românului nu a venit din cauza vreunei probleme medicale: „Mihăilă este bine. A fost obosit, epuizat!”, a spus italianul, citat de publicația parmalive.com.

Mai apoi, acesta a vorbit și despre faptul că Dennis Man găsește excelent balonul, în situații importante. „Parma este a jucătorilor care au dorința de a câștiga! Mai rămăsese un minut și jumătate și am mers înainte, să înscriem. Mingea trimisă de Man e perfectă, a simțit spațiul. Mai apoi au contat dorința și curajul de a juca la victorie”, a mai spus Fabio Pecchia, tehnicianul celor doi români de la Parma.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și