Închide meniul

Fabio Pecchia a ţinut un discurs motivaţional înainte de Parma – Cagliari, exclusiv în AntenaPlay: „Mesajul trebuie să fie clar”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2023, 17:37 / Actualizat: 2 iunie 2023, 19:10

Fabio Pecchia a ţinut un discurs motivaţional înainte de Parma – Cagliari, exclusiv în AntenaPlay: „Mesajul trebuie să fie clar

Fabio Pecchia a ţinut un discurs motivaţional înainte de Parma - Cagliari

Fabio Pecchia, antrenorul lui Parma / Hepta

Fabio Pecchia a ţinut un discurs motivaţional înainte de Parma – Cagliari. La conferinţa de presă premergătoare partidei de pe Stadio Ennio Tardini, Pecchia s-a asigurat că jucătorii săi vor avea parte de atmosferă de vis, în meciul care va fi exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida tur dintre Parma şi Cagliari s-a încheiat cu victoria echipei lui Claudio Ranieri, scor 3-2, asta după ce Parma a condus cu 2-0.

Fabio Pecchia a ţinut un discurs motivaţional înainte de Parma – Cagliari

„În urmă cu 12 luni am spus că trebuie să fim împreună până la capăt. Poate că am ajuns în acel punct în care această propoziţie a prins contur, în toate sensurile. Pe lângă toate întrebările, mesajul trebuie să fie clar: meciul este mâine, cu un obiectiv care este clar pentru toată lumea, ca o mare familie. Nu vorbesc numai despre echipă, ci despre tot oraşul, despre un stadion plin, care nu se va afla acolo pentru alte motive, pentru că avem nevoie să fim împinşi de la spate.

Aşa cum am făcut-o mereu, le-am spus băieţilor după meci şi în toate aceste zile: primul 11, cele 5 schimbări, cei care vor fi pe margine… avem nevoie de toată lumea. Avem nevoie de o atmosferă extraordinară, o atmosferă în care să mergem şi să jucăm un meci care ne poate asigura un loc în istoria clubului.

Când vorbesc de toată lumea, acum 12 luni când am vorbit la prezentarea de la Tadini nu vorbeam doar despre antrenor, echipă, preşedinte şi manager, ci de tot oraşul. Tardini va fi plin şi asta este o satisfacţie uriaşă. Sunt absolut convins că echipa mea va avea o prestaţie grozavă. Dacă ei vor fi mai buni decât noi, atunci îl voi felicita pe Ranieri”, a spus Fabio Pecchia, înaintea returului cu Cagliari, potrivit parmacalcio1913.com.

Reclamă

Cagliari luptă pentru promovare după doar un an de Serie B, iar Parma vrea să urce pe prima scenă după doi ani. Sarzii au terminat sezonul regulat pe 5, în timp ce cruciaţii au ocupat locul 4.

Valentin Mihăilă a comis un penalty în Cagliari – Parma

Valentin Mihăilă a comis un penalty în partida dintre Cagliari şi Parma, din semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A, exclusiv în AntenaPLAY. Mijlocaşul român a început ca rezervă duelul, iar la scurt timp după ce a fost trimis în teren, şi-a faultat un adversar în propriul careu.

Valentin Mihăilă a fost trimis pe teren în minutul 67, luându-i locul lui Adrian Benedyczak. La doar cinci minute distanţă, internaţionalul român a comis un fault în prorpiul careu, iar arbitrul a dictat lovitură de la punctul cu var pentru Cagliari.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă l-a faultat pe Luvumbo, iar Lapadula a înscris de la punctul cu var.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și