Închide meniul

Lovitură pentru Dennis Man! Ce se va întâmpla cu românul în meciul în care va fi urmărit de Borussia Dortmund

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2024, 13:06

Lovitură pentru Dennis Man! Ce se va întâmpla cu românul în meciul în care va fi urmărit de Borussia Dortmund

Dennis Man a primit o lovitură chiar înaintea meciului în care va fi urmărit de Borussia Dortmund

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a primit o lovitură chiar înaintea meciului în care va fi urmărit de Borussia Dortmund. Presa din Italia îl anunţă pe român ca fiind rezervă în duelul dintre Parma şi Ternana, din această rundă de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câteva zile, tot în presa din Italia, a fost făcut un anunţ uriaş despre viitorul lui Dennis Man. Oficialii celor de la Borussia Dortmund au pus ochii pe internaţionalul român şi îşi vor trimite scouteri pentru a-l urmări pe acesta, în următorul meci de Serie B.

Lovitură pentru Dennis Man! Ce se va întâmpla cu românul în meciul în care va fi urmărit de Borussia Dortmund

Conform parmalive.com, Dennis Man are şanse mari să înceapă ca rezervă duelul cu Ternana. Italienii notează faptul că nu ar fi vorba de o accidentare, ci mai degrabă de o decizie tactică a antrenorului Fabio Pecchia.

Man a acuzat probleme la gambă în duelul cu Como, din urmă cu două etape, însă s-a refăcut şi a fost titular în duelul cu Cosenza, din ultima rundă, duel în care a fost schimbat în minutul 85. În locul lui Dennis Man, ar urma să fie titularizat Partipilo, în timp ce Valentin Mihăilă îşi va păstra locul de titular.

Echipa probabilă a Parmei, pentru duelul cu Ternana:

Reclamă

PARMA (4-2-3-1): Chichizola; Delprato, Osorio, Circati, Coulibaly; Estevez, Hernani; Partipilo, Bonny, Mihaila; Benedyczak

Dennis Man este golgheterul celor de la Parma, având 12 goluri marcate, în cele 26 de meciuri bifate, în toate competiţiile. Internaţionalul român şi-a mai trecut în cont şi şase pase decisive.

Dennis Man este cotat la cinci milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, şi mai are contract cu Parma până în vara lui 2025.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre Ternana şi Parma se va disputa astăzi, de la ora 15:00. Trupa românilor Man şi Mihăilă ţinteşte victoria pentru a-şi mări avansul în fruntea clasamentului.

Dennis Man, aproape de Borussia Dortmund

Dennis Man e aproape de Borussia Dortmund! Nemţii îşi trimit scouterii la meciul dintre Ternana şi Parma, pentru a-l vedea la lucru pe internaţionalul român. Serie B e transmis exclusiv în AntenaPLAY.

„Borussia Dortmund, sâmbătă, la Terni, cu ochii pe Dennis Man de la Parma. Bundesliga cu ochii pe Serie B. Ochii lor sunt ațintiți pe Ternana – Parma. Emisari ai Borussiei Dortmund vor fi prezenți la meciul care se va disputa sâmbătă pe stadionul Libero Liberati din Terni.

În vizorul clubului german se află atacantul Parmei, Dennis Man. Observatorii Borussiei Dortmund vor monitoriza meciul și, cel mai probabil, toată atenția se va concentra asupra talentului român gialloblu.

Man este urmărit. Borussia Dortmund studiază situația. Iar meciul de sâmbătă va fi un prilej important pentru a se uita mai atent la o potențială țintă de piață”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și