Închide meniul

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, după Sudtirol – Parma 0-0! Românii i-au impresionat pe specialiști

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 17:28

Reclamă
Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, după Sudtirol – Parma 0-0! Românii i-au impresionat pe specialiști

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, după Sudtirol - Parma 0-0

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia

Iată notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, după Sudtirol – Parma 0-0. Cei doi români au avut o prestație solidă în cadrul acestei partide, iar specialiștii au arătat acest lucru în punctajul pe care l-au oferit, după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Sudtirol și Parma a contat pentru etapa cu numărul 32 a sezonului de Serie B. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, după Sudtirol – Parma 0-0

Specialiștii de la sofascore.ro le-au oferit note mari românilor de la Parma, după duelul din etapa cu numărul 32. Valentin Mihăilă a primit punctajul de 7,3, în timp ce Dennis Man a obținut nota de 7,6, cea mai mare din echipa lui Fabio Pecchia.

Notele de la Sudtirol – Parma 0-0 / Sofascore.ro

În cadrul meciului, Mihăilă s-a remarcat printr-un șut excepțional, care, din păcate pentru român, a lovit bara. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost schimbat de tehnicianul lui Parma în minutul 78, iar în locul lui a intrat Hernani.

De cealaltă parte, Dennis Man a creat mai multe ocazii periculoase. Românul și-a etalat, din nou, viteza și abilitatea de senzație de a controla balonul. Totuși, acesta nu a reușit să fie decisiv pentru echipa lui Pecchia, iar scorul final al partidei a fost de 0-0.

Reclamă

Valentin Mihăilă, aproape de un gol fabulos în Sudtirol – Parma

Valentin Mihăilă a fost aproape de un gol fabulos în Sudtirol – Parma. Românul a uimit pe toată lumea cu un șut excepțional, dar balonul trimis de acesta a lovit bara.

Parma este lider în Serie B și are toate șansele să promoveze în primul eșalon al fotbalului italian! Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

În minutul 9 al duelului cu Sudtirol, Valentin Mihăilă se afla în bandă și a ajuns într-o poziție favorabilă, după ce a depășit un adversar. Românul a încercat să îl surprindă pe portarul advers și a trimis un șut puternic spre poartă, din afara careului.

Reclamă 4 / 0/3

Balonul a prins efect, dar, din păcate pentru internaționalul român, acesta a lovit bara. Totuși, execuția lui Mihăilă a fost una de excepție, iar dacă balonul ar fi intrat în poartă, am fi putut asista la unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului de Serie B, care se vede exclusiv în AntenaPLAY!

La partia cu Sudtirol, Fabio Pecchia i-a titularizat pe Valentin Mihăilă și Dennis Man. Iată cum a arătat echipa de start a liderului din Serie B:

Chichizola – Zagaritis, Cicarti, Del Prato, Hainaut – Cyprien, Estevez – Mihăilă, Man, Sohm – Charpentier.

Până la partida menționată anterior, Valentin Mihăilă a adunat 25 de partide pentru Parma, în actualul sezon de Serie B, în care a marcat 4 goluri și a oferit 2 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și