Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa! Italienii au postat imagini de senzație cu românul: „Bine ai revenit!”

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2024, 12:00

Reclamă
Olimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa! Italienii au postat imagini de senzație cu românul: Bine ai revenit!”

Olimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa!

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Profimedia

Olimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa! Românul a fost împrumutat de Ankaragucu la clubul care evoluează în Serie B, pentru un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruțan a mai fost legitimat la Pisa, în sezonul 2022-2023. La momentul respectiv, fostul jucător de la FCSB a fost trimis în Italia de către Galatasaray.

Olimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa!

Italienii au anunțat faptul că Olimpiu Moruțan a revenit la Pisa prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

În videoclipul de prezentare, Moruțan poate fi văzut la Turnul din Pisa, o celebră atracție turistică din Italia.

„Bine ai revenit, Oli”, a fost mesajul postat alături de videoclip.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Pisa Sporting Club (@pisasportingclub)

Olimpiu Moruțan s-a accidentat grav la un meci din luna aprilie, cu Beșiktaș, iar, în momentul de față, nu este disponibil pentru joc. Totuși, italienii au decis să îi ofere o șansă și să aștepte până când acesta va putea fi utilizat.

În sezonul trecut, până la accidentare, Olimpiu Moruțan a adunat 37 de meciuri la Ankaragucu și a marcat de 5 ori. În momentul de față este cotat la suma de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Italienii au anunţat când va reveni Olimpiu Moruţan pe teren! Ce se întâmplă cu viitorul internaţionalului român

Italienii au anunţat când va reveni Olimpiu Moruţan pe teren. Accidentat încă din această primăvară, când a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, internaţionalul român a semnat, chiar dacă este în continuare indisponibil.

„În ultimele trei zile, jucătorul s-a aflat la Umbria pentru un control de specialitate în legătură cu situația sa. În aprilie, Moruțan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile și a ratat EURO. În ultimele ore, agentul său Ioan Becali a confirmat verdictul fericit al controlului care a pavat drumul către acest transfer.

Potrivit informațiilor, se pare că Moruțan își va încheia ultima parte a recuperării și va fi indisponibil până în luna octombrie. Totuși, revenirea pe teren este așteptată în luna decembrie. De fapt, Moruțan este o achiziție de viitor, pentru a doua parte a campionatului, ca și cum ar fi primul transfer al iernii, dar clubul și l-a dorit cu orice preț pe jucător încă din această perioadă de mercato”, au scris cei de la site-ul lanazione.it.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:40

Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid! Înlocuitor pentru Albion Rrahmani

13:20

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei este acum LIVE în AntenaPLAY

12:37

VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei va fi LIVE în AntenaPLAY (15:15)

12:29

Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli! Starul englez a refuzat-o pe Chelsea și va evolua în Arabia Saudită

11:52

Primul jucător care e OUT de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League! Clubul lui Neluțu Varga a făcut anunțul oficial

11:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 4 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 5 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și