Închide meniul

Parma a fost depunctată în Serie B! Eroare uriaşă făcută de conducătorii clubului

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2023, 23:00 / Actualizat: 6 mai 2023, 10:39

Reclamă
Parma a fost depunctată în Serie B! Eroare uriaşă făcută de conducătorii clubului

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei

Dennis Man și Valentin Mihailă, într-un meci pentru Parma/ Profimedia

Parma a fost depunctată în Serie B! Totul s-a întâmplat ca urmare a unei greşeli uluitoare comise de conducătorii clubului. Aceştia ar fi plătit târziu impozitul pe luna februarie, şi ca urmarea trupei lui Valentin Mihăilă şi Dennis Man i se va scădea un punct în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma luptă pentru o poziţie care să-i asigure prezenţa la barajul pentru promovarea în Serie A. Trupa lui Fabio Pecchia se află pe locul 5, departe de locurile direct promovabile pe prima scenă a fotbalului italian.

Parma a fost depunctată în Serie B! Eroare uriaşă făcută de conducătorii clubului

Parma a primit o veste proastă, înaintea duelului cu Brescia. Federaţia Italiană de Fotbal a decis ca echipa să fie depunctată cu un punct, după ce oficialii echipei ar fi întârziat cu plata impozitului pe luna februarie.

Patronul american al echipei din Serie B, Kyle Krause, precum şi directorul sportiv al echipei, Oliver Krause, au fost amendaţi.

„În urma acordului de recunoaștere a vinovăției (în temeiul art. 126 CGS), Parma a fost penalizată cu un punct, iar sancțiunea urmează să fie executată în actualul sezon fotbalistic din campionatul Serie B, pentru neplata impozitului pe venit aferent luna februarie, până la data limită de 16 martie.

Reclamă

Totodată, au fost date amenzi în valoare de 4.000 de euro președintelui Kyle Joseph Krause și directorului executiv Oliver Anthony Krause”, a notat jurnaliştii italieni de la parmalive.com.

Parma a rămas pe locul 5, după depunctarea cu un punct. Trupa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă are 51 de puncte, fiind la egalitate cu Cagliari, formaţia de pe locul 6 din Serie B.

Cele mai tari meciuri din Serie B se văd în exclusivitate în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man, lăudat de italieni după ultimele etape de la Parma

Dennis Man a fost lăudat de italieni, după ultimele etape de la Parma. Internaţionalul român a marcat două goluri în ultimele două runde, şi astfel şi-a atras doar cuvinte de apreciere. Mauro Melusi, fost jucător italian, şi actual director sportiv, consideră că mijlocaşul român reprezintă emblema celor de la Parma, însă are nevoie de continuitate pentru a deveni şi mai bun.

Mauro Meluso, un director sportiv cunoscut din Italia, a analizat prestaţiile lui Dennis Man, din ultimele runde. Acesta l-a numit pe internaţionalul român emblema echipei, considerând că întruchipează perfect spiritul celor de la Parma.

Italianul este de părere că internaţionalul român are o tehnică impresionantă, fiind capabil să realizeze lucruri remarcabile pe terenul de fotbal.

Am văzut că Man a marcat un gol uimitor împotriva celor de la Cagliari. Cu Benevento, în schimb, românul a marcat un gol simplu.

Cred că Man o întruchipează perfect pe Parma: este capabil să realizeze performanţe măreţe, goluri grozave, driblinguri de excepţie. În orice caz, cred că Parma are mult potenţial, este bine pregătită.

Vreau să-l felicit pe Pecchia (n.r. antrenorul Parmei). Dincolo de suişuri şi coborâşuri, care probabil nu se i pot imputa, Parma are un mare antrenor.

Pentru mine, Dennis Man este un pic emblema Parmei. Este un jucător uriaş, dar îi lipseşte continuitatea. Probabil are nevoie de cineva care să-l stimuleze mai mult”, a declarat Mauro Meluso, conform parmalive.com.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:29 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și