Închide meniul

Parma i-a stabilit viitorul lui Dennis Man! Anunţul oficial făcut de italieni

Alex Masgras Publicat: 22 noiembrie 2023, 15:48

Reclamă
Parma i-a stabilit viitorul lui Dennis Man! Anunţul oficial făcut de italieni

Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man

Dennis Man, în timpul meciului Parma - Sudtirol / Profimedia

Parma i-a stabilit viitorul lui Dennis Man! Internaţionalul român se află în Italia din ianuarie 2021, iar în acest sezon impresionează la formaţia care şi-a propus în acest promovarea în Serie A. Sezonul din Serie B se vede LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prestaţiile bune din ultima perioadă au atras atenţia asupra lui Dennis Man, iar Parma se aşteaptă încă din această iarnă la oferte pentru fotbalistul de 25 de ani.

Parma i-a stabilit viitorul lui Dennis Man

Cu toate acestea, Parma nu plănuieşte să îl vândă prea curând pe Dennis Man, chiar dacă oficialii clubului italieni sunt conştienţi că românul se numără printre jucătorii doriţi pe piaţa de transferuri.

Mauro Pederzoli, directorul sportiv al Parmei, a venit cu lămuriri în ceea ce priveşte această situaţie şi spune că Parma are de gând să revină în Serie A cu Dennis Man în echipă:

„Nu ne este frică, suntem mândri că Man își demonstrează întreaga sa valoare. Sunt foarte fericit pentru el. Are continuitate și merită tot ce i se întâmplă, mai ales pentru ce fel de persoană este. Ne bucurăm dacă jucătorii noștri sunt râvniți pe piață. Avem obiective clare de realizat, iar Man este un jucător important pentru noi”, a declarat Mauro Pederzoli, directorul sportiv de la Parma, potrivit parmalive.com.

Reclamă

Dennis Man, la un pas de transferul care spulberă toate recordurile fotbalului românesc

Fostul jucător al FCSB-ului este într-o formă de zile mari. În 9 meciuri pentru liderul Parma a înscris 6 goluri şi a oferit o pasă decisivă. Mai are 2 goluri şi un assist şi în Cupa Italiei. Giovanni Becali anunţă că se pregăteşte o mutare de senzaţie.

Man a fost transferat de la FCSB în 2021, pentru 13 milioane de euro. Italienii ar putea încasa o sumă dublă dacă îl vor vinde.

„La iarnă nu, pentru că Parma joacă pentru promovare și cred că va promova. E anul Parmei. E adevărat Mihăilă a avut niște accidentări mai lungi. Are ghinioane. Se accidentează tot timpul. I-am zis să se ducă la Muntele Athos când e liber să stea două zile acolo pentru că e prea pedepsit.

Reclamă 4 / 0/3

Man a avut o mică accidentare care l-a încurcat să vină la națională, dar cred că amândoi vor pune umărul la promovarea echipei în Serie A. După aceea, cu Parma în Serie A, vedem ce se va întâmpla. Ei mai rămân cu doar un an de contract cu Parma.

Man dacă mai marchează 5-6 goluri până la finalul campionatului și intră cu Parma și se duce și la Europene, probabil va fi transferul cel mai spectaculos al fotbalului românesc.

Chiar mai spectaculos decât Chivu, Mutu, cam pe acolo. Nu putem să vorbim acum de sume. (n.r. – suma record în fotbalul românesc?) Cred”, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și