Închide meniul
VIDEO

Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 aprilie 2024, 19:17

Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!

Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY

Valentin Mihăilă şi Dennis Man / Profimedia

Parma – Spezia 2-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Serie B a continuat cu alte două meciuri interesante în AntenaPLAY. Liderul Parma, echipa la care evoluează Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a obţinut prima victorie după aproape o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma s-a distanţat la 5 puncte de locul 2, Como. Como a câştigat astăzi cu 2-1 cu Bari. Pentru Bari, a înscris George Puşcaş. Tot sâmbătă, dar de la ora 15:00, Sampdoria a primit vizita celor de la Sudtirol. Echipa lui Andrea Pirlo a pierdut un meci important, din lupta pentru promovarea în Serie A.

VEZI AICI MECIURILE DIN SERIE B, LIVE VIDEO ÎN ANTENAPLAY

Parma – Spezia 2-0

Min. 90+7: Fluier final! Parma a obţinut o nouă victorie şi s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B, Como! Parma e foarte aproape de promovarea directă în Serie A!

Min. 87: Parma – Spezia 2-0! Charpentier a marcat cu poarta goală după o gafă uluitoare a lui Zoet! Portarul oaspeților a dat pe lângă minge, la o fază care părea simplă.

Reclamă

Min. 45+1: Parma – Spezia 1-0! Hernani a marcat cu un şut în forţă, după un corner! Balonul a fost deviat de un adversar până să intre în poartă

Min. 41: Gol anulat Parma! Bonny marcase, dar reuşita de senzaţie a fost anulată cu VAR! Atacantul Parmei a primit galben după ce l-a călcat pe un adversar! Driblase mai mulţi adversari până să şuteze în forţă. Mingea lovise bara înainte de a intra în poartă

Min. 29: Mihăilă pare să fi fost lovit în figură, la marginea careului Speziei! Arbitrul a decis să nu dicteze nimic, chiar dacă Mihăilă a fost surprins curgându-i sânge din nas!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 9: Dennis Man i-a pasat foarte bine lui Bonny, dar acesta nu a reuşit să înscrie!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Parma: Chichizola – Osorio, Circati, Del Prato, Zagaritis – Camara, Cyprien – Man, Hernani, Mihăilă – Bonny

Spezia: Zoet – Nikolaou, Hirstov, Matejo – Elia, Esposito, Nagy, Cassata – Kouda, Verde – Falcinelli

Parma nu a mai câştigat de pe 16 martie, atunci când s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la FeralpiSalo. După pauza internaţională, echipa românilor Man şi Mihăilă a pierdut duelul de pe teren propriu cu Catanzaro şi a remizat pe terenul celor de la Sudtirol.

Spezia, adversara celor de la Parma, are mare nevoie de victorie. Dacă Parma e lider, cu 66 de puncte, Spezia este pe locul 16, loc de baraj pentru evitarea retrogradării, cu 35 de puncte.

Reclamă

De la ora 15:00, Sampdoria, echipa lui Andrea Pirlo, joacă pe teren propriu cu Sudtirol. Sampdoria este pe locul 8, cu 44 de puncte, în timp ce Sudtirol este pe locul 12, cu 39 de puncte.

Sampdoria – Sudtirol 0-1

Min. 49: Sampdoria – Sudtirol 0-1! Tait a dat lovitura cu un șut puternic.

Min. 1: A început meciul Sampdoria – Sudtirol!

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și