Închide meniul
Foto

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a etapei din Serie B! Cum a sărbătorit fundaşul român

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 17:57

Reclamă
Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a etapei din Serie B! Cum a sărbătorit fundaşul român

Radu Drăguşin, inclus în echipa etapei din Serie B

Radu Drăgușin, într-un meci la Genoa / Profimedia

Radu Drăguşin a fost inclus în echipa ideală a etapei cu numărul 33 din Serie B. Fundaşul român a avut o evoluţie solidă în ultimul meci al celor de la Genoa, contra Perugiei, în care a reuşit să marcheze şi un gol. Echipa internaţionalului român a învins cu scorul de 2-0, şi şi-a consolidat locul al doilea, din liga secundă din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este om de bază la Genoa, în acest sezon, fiind jucătorul care nu a ratat niciun meci. Cele mai tari meciuri din Serie B pot fi urmărite în exclusivitate în AntenaPLAY.

Radu Drăguşin, inclus în echipa etapei din Serie B

Radu Drăguşin a fost răsplătit pentru jocul solid prestat în duelul cu Perugia, şi a fost inclus în echipa etapei din Serie B. Fundaşul central român face pereche în apărarea celui mai bun prim 11 al etapei cu numărul 33, cu Ravanelli, stoperul liderului din Serie B, Frosinone.

Radu Drăguşin este titular indiscutabil în apărarea celor de la Genoa, echipă care nu a mai primit gol pe teren propriu, în ultimele zece runde.

Reclamă

După victoria cu Perugia, Radu Drăguşin s-a relaxat alături de iubita sa, într-o scurtă vacanţă. Cei doi au petrecut Paştele în Portofino, şi au postat o serie de fotografii pe conturile oficiale de Instagram (Vezi galeria FOTO de la finalul articolului).

Radu Drăguşin a fost integralist în duelul cu Perugia, şi a reuşit să înscrie pentru 2-0, în minutul 69, stabilind astfel şi scorul final. Internaţionalul român de 21 de ani a ajuns astfel la patru goluri marcate în acest sezon pentru Genoa, în cele 35 de partide bifate.

Radu Drăguşin, lăudat în presa din Italia după evoluţiile de la Genoa

Radu Drăguşin a fost lăudat în presa din Italia, după ultimele meciuri de la Genoa. Jurnaliştii din Peninsulă susţin că fundaşul român a devenit piesă de bază la trupa de Serie B, în ciuda faptului că la început, era privit cu scepticism de către fanii echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„O mare performanță pentru un fotbalist privit cu scepticism de suporteri, având în vedere trecutul său la Sampdoria și unele declarații ale agentului său, dar care și-a câștigat stima și aplauzele prin evoluțiile sale, într-atât încât orice intervenție e acompaniată de murmure de satisfacție. În meciul cu Perugia și-a cimentat un nou rol, lider al defensivei, în centru, în locul suspendatului Vogliacco.

Drăgușin a făcut și pasul de la naționala U21 la cea de seniori și a confirmat că Genoa a fost o alegere foarte potrivită în vară. Drăgușin a făcut și pasul de la naționala U21 la cea de seniori și a confirmat că Genoa a fost o alegere foarte potrivită în vară”, notează cei de la ilsecoloxix.it.

De asemenea, jurnaliştii i-au aflat şi „secretul” lui Radu Drăguşin. Fundaşul român le-a dezvăluit italienilor că puterea lui vine din părul său. De asemenea, internaţionalul român a mai declarat că exersează foarte multe fazele fixe la antrenamente, şi le aplică în timpul partidelor.

Spun mereu că puterea mea vine de la părul meu. Dincolo de asta sunt fazele fixe exersate la antrenamente, care dau rezultate. Dacă am un obiectiv stagional ca număr marcat de goluri? Unicul pe care mi-l impun e de a ajuta echipa să câștige întotdeauna”, a declarat Radu Drăguşin, conform sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și