Închide meniul
VIDEO

Scandal în Italia, după penalty-ul comis de Valentin Mihăilă, în Cagliari – Parma 3-2. „Acest penalty e incredibil”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 mai 2023, 9:40

Scandal în Italia, după penalty-ul comis de Valentin Mihăilă, în Cagliari – Parma 3-2. „Acest penalty e incredibil

Valentin Mihăilă, lăudat de antrenorul de la Parma după ultimul meci

Valentin Mihăilă, în tricoul Parmei / Profimedia Images

E scandal în Italia, după penalty-ul comis de Valentin Mihăilă, în duelul Cagliari – Parma 3-2, în turul semifinalelor play-off-ului de promovare în Serie A, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul sportiv al Parmei, Mauro Pederzoli, a criticat dur arbitrajul lui Andrea Colombo. Cruciaţii s-au considerat dezavantajaţi, mai ales la faza penalty-ului comis de Mihăilă, după duelul cu Luvumbo.

Scandal în Italia, după penalty-ul comis de Valentin Mihăilă, în Cagliari – Parma 3-2

„Vreau să o felicit pe Cagliari pentru un meci bun, dar şi Parma a fost excelentă timp de 90 de minute. Suntem total nemulţumiţi de nivelul arbitrajului. Trebuie un arbitraj mult mai bun la un asemenea nivel.

Am plătit pentru situaţii incredibile. Plecăm de aici cu cinci cartonaşe galbene şi cu acest penalty incredibil. Vrem să ştim cum lucrează acest VAR”, a spus directorul sportiv al Parmei, citat de Sky, conform parmalive.com.

Cagliari – Parma 3-2

Parma a condus cu 2-0 încă din minutul 26. Benedyczak a deschis scorul în minutul 10, după o fază superbă creată de trupa la Fabio Pecchia. Ulterior, scorul a fost majorat de Sohm, în minutul 26.

Reclamă

În repriza secundă, Cagliari a prestat un joc mult mai consistent, şi a reuşit să reducă din diferenţă prin Luvumbo, în minutul 68. Lapadula a punctat ulterior în minutul 85, iar Luvumbo a reuşit „dubla” în ultimul minut.

Astfel, trupa lui Claudio Ranieri s-a impus în turul semifinalelor play-off-ului de promovare, revenind fabulos în faţa Parmei. Returul va avea loc pe 3 iunie, pe terenul trupei lui Man şi Mihăilă, de la ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și