Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă a comis un penalty în Cagliari – Parma! Trupa românului a fost învinsă dramatic, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 23:26 / Actualizat: 31 mai 2023, 9:01

Valentin Mihăilă a comis un penalty în Cagliari – Parma! Trupa românului a fost învinsă dramatic, exclusiv în AntenaPLAY

Valentin Mihăilă a comis penalty în Cagliari - Parma

Valentin Mihăilă, într-un meci pentru Parma / Profimedia

Valentin Mihăilă a comis un penalty în partida dintre Cagliari şi Parma, din semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A, exclusiv în AntenaPLAY. Mijlocaşul român a început ca rezervă duelul, iar la scurt timp după ce a fost trimis în teren, şi-a faultat un adversar în propriul careu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida din semifinalele play-off-ului pentru promovare în Serie A, dintre Cagliari şi Parma, a fos exclusiv în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Valentin Mihăilă a comis penalty în Cagliari – Parma

Valentin Mihăilă a fost trimis pe teren în minutul 67, luându-i locul lui Adrian Benedyczak. La doar cinci minute distanţă, internaţionalul român a comis un fault în prorpiul careu, iar arbitrul a dictat lovitură de la punctul cu var pentru Cagliari.

Valentin Mihăilă l-a faultat pe Luvumbo, iar Lapadula a înscris de la punctul cu var.

Vezi video mai jos cu faultul comis de Valentin Mihăilă

Reclamă

Ulterior, în minutul 90, Cagliari a dat lovitura prin acelaşi Luvumbo, care a reuşit „dubla”, stabilind astfel şi scorul final.

Parma a condus cu 2-0 încă din minutul 26. Benedyczak a deschis scorul în minutul 10, după o fază superbă creată de trupa la Fabio Pecchia. Ulterior, scorul a fost majorat de Sohm, în minutul 26.

În repriza secundă, Cagliari a prestat un joc mult mai consistent, şi a reuşit să reducă din diferenţă prin Luvumbo, în minutul 68. Lapadula a punctat ulterior în minutul 85, iar Luvumbo a reuşit „dubla” în ultimul minut.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, trupa lui Claudio Ranieri s-a impus în turul semifinalelor play-off-ului de promovare, revenind fabulos în faţa Parmei. Returul va avea loc pe 3 iunie, pe terenul trupei lui Man şi Mihăilă.

Parma, gol superb în meciul cu Cagliari! Adrian Benedyczak a înscris după o acţiune de efect

Parma a marcat un gol superb în meciul cu Cagliari. Adrian Benedyczak a deschis scorul în prima manşă a semifinalelor playoff-ului de promovare în Serie A după o acţiune de efect. Cagliari – Parma este transmis LIVE în AntenaPLAY.

Acţiunea a plecat de la Koulibaly. Benedyczak s-a făcut că preia, apoi s-a demarcat şi ulterior a înscris în poarta lui Radunovic.

Tânărul jucător de atac al formaţiei antrenate de Fabio Pecchia şi-a arătat încă o dată clasa.

În vârstă de 22 de ani, Adrian Benedyczak a ajuns la 15 goluri pentru Parma. El evoluează la Parma din 2021.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și