Închide meniul

Sudtirol – Genoa 0-0! Formaţia lui Radu Drăguşin a încheiat la egalitate o partidă spectaculoasă, dar fără gol. Meciul a putut fi urmărit exclusiv, în AntenaPLAY

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 17:10 / Actualizat: 1 mai 2023, 18:40

Sudtirol – Genoa 0-0! Formaţia lui Radu Drăguşin a încheiat la egalitate o partidă spectaculoasă, dar fără gol. Meciul a putut fi urmărit exclusiv, în AntenaPLAY

Genoa - Bari și Palermo - Brescia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Profimedia Images

Sudtirol – Genoa 0-0. Meciul a putut fi urmărit exclusiv, în AntenaPLAY şi în format LIVE VIDEO, pe AS.ro. Radu Drăgușin a fost titular la oaspeţi. George Pușcaș şi Denis Drăguş au rămas pe banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un meci spectaculos, cu două bare, chiar dacă nu s-a marcat. Celălalt meci al zilei de luni care poate fi urmărit pe AntenaPLAY, este Frosinone – Reggina, de la ora 21:30.

Sudtirol – Genoa 0-0. Meciul a putut fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY

Min. 96: Arbitrul fluieră sfârşitul meciului! Sudtirol – Genoa se încheie 0-0

Min. 93: Ambii antrenori au primit cartonaşul roşu!

Min. 90: Genoa a reclamat un penalty! Faza a fost studiată cu VAR şi arbitrul a decis că nu a fost nici măcar fault.

Reclamă

Min. 87: Ocazie pentru Genoa! Badelj a reluat cu capul puţin pe lângă bara lui Poluzzi.

Min. 86: Ocazie mare Sudtirol! Luneta a tras peste bară din câţiva metri!

Min. 74: Bară Genoa! Badelj reia în bară o centrare venită de pe partea stângă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 64: Bară Genoa! Gudmundsson a tras foarte bine, portarul Poluzzi era bătut, dar balonul s-a oprit în stâlpul din stânga portarului lui Sudtirol.

Min. 53: Gol anulat Sudtirol! Fază cum rar vezi pe terenul de fotbal! Odogwu a încercat să înscrie ca la rugby! Atacantul lui Suditorol a pătruns în forţă în careul echipei lui Radu Drăguşin. El a trimis mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru fault în atac. Înainte a introduce mingea în poartă el a împins câţiva adversari.

Pauză!

Min. 47: Portarul Martinez a reţinut un şut trimis de la marginea careului.

Min. 42: Ocazie mare pentru Sudtirol! Odogwu a tras în portarul Martinez din doar câţiva metri!

Min. 13: Sudtirol a fost aproape de gol! Casiraghi a încercat poarta direct din corner, balonul s-a dus puţin peste bară.

Min. 1: Începe meciul dintre Sudtirol şi Genoa! Radu Drăguşin e titular la oaspeţi.

Reclamă

Echipele de start:

Genoa: Martinez – Bani, Vogliacco, Drăguşin – Frendrup, Sturaro, Badelj, Strootman, Criscito – Coda, Gudmundsson

Sudtirol: Poluzzi – Casiraghi, Zaro, Masiellor, Celli – De Col, Tait, Belardinelli, Rover – Mazzocchi – Odogwu

Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș sunt legimitați la Genoa și luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului din Italia. „Grifonii” sunt foarte aproape de îndeplinirea acestui obiectiv.

După 34 de etape desfășurate, Genoa ocupă locul 2, cu 66 de puncte, la doar 2 puncte în spatele liderului Frosinone. De cealaltă parte, Sudtirol se află pe locul 4, cu 53 de puncte și își dorește, de asemenea, să acceadă în Serie A.

Radu Drăguşin, într-un Top 100 al celor mai buni tineri jucători din Europa

Radu Drăguşin se regăseşte în Top 100 al celor mai buni tineri jucători sub 23 de ani, care nu evoluează în primele cinci ligi din Europa. Fundaşul român taversează un sezon de vis la Genoa, şi a fost şi titular la echipa naţională, în partidele din preliminariile EURO 2024.

Radu Drăguşin este singurul reprezentant al României în Topul celor mai buni tineri jucători, din afara primelor cinci ligi din Europa. Potrivit raportului întocmit de CIES, fundaşul român este cotat la 11 milioane de euro.

Lider în acest top este portughezul Goncalo Ramos. Jucătorul lui Benfica este cotat la 70 de milioane de euro, conform sursei citate mai sus. Pe locul secund se regăseşte un alt portughez, coechipier cu Goncalo Ramos, anume Antonio Silva. Acesta este cotat la nu mai puţin de 66 de milioane de euro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și