Închide meniul
VIDEO

Supergol marcat în Pisa – Bari! Beruatto a deschis scorul printr-o execuție senzațională. Spectacol total în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 16:41

Supergol marcat în Pisa – Bari! Beruatto a deschis scorul printr-o execuție senzațională. Spectacol total în AntenaPLAY

Supergol marcat în Pisa - Bari

Pietro Beruatto, după supergolul din Pisa - Bari / AntenaPLAY

Supergol marcat în Pisa – Bari. Gazdele au deschis scorul după o execuție superbă a lui Beruatto, care a profitat din plin de o șansă oferită de jucătorii lui Bari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Pisa și Bari contează pentru etapa a 5-a a noului sezon din Serie B. Cele mai tari meciuri din al doilea eșalon al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Supergol marcat în Pisa – Bari. Gazdele au deschis scorul în minutul 12

În minutul 12 al meciului dintre Pisa și Bari, Pietro Beruatto a profitat de o respingere a unui jucător din apărarea oaspeților. Balonul nu a atins pământul, iar coechipierul lui Marius Marin a lovit puternic mingea, care încă se afla în aer la momentul contactului.

Mingea a ajuns apoi direct în poarta lui Brenno, care nu a reușit să intervină, fiind surprins de traiectoria balonului. Astfel, datorită reușitei lui Beruatto, gazdele au deschis scorul încă de la prima parte a primei reprize.

În momentul în care Pisa a marcat golul, pe teren se afla și Marius Marin. De cealaltă parte, Michele Mignani nu s-a bazat pe Malcom Edjouma pentru primul 11 al echipei. Astfel, mijloașul împrumutat de la FCSB se afla pe banca de rezerve.

Reclamă

Înainte de acest meci, Pisa se afla pe locul al 13-lea în Serie B, cu 3 puncte obținute după 3 meciuri jucate. A fost 2-0 cu Sampdoria, 1-2 cu Parma și 0-2 cu Modena. De cealaltă parte, Bari ocupa locul al 7-lea cu 6 puncte după 4 partide jucate. A fost 0-0 cu Palermo, 1-0 cu Cremonese, 1-1 cu Cittadella și 0-0 cu Ternana.

Ce a declarat Michele Mignani despre Malcom Edjouma înainte de Pisa – Bari

Antrenorul lui Bari este de părere că Malcom Edjouma este un fotbalist potrivit pentru nivelul actual al lui Bari. Totuși, până în momentul de față, mijlocașul împrumutat de la FCSB nu a fost titular în nicio partidă pentru noua sa echipă.

„Edjouma și Achik (n.r – Ismail Achik, atacant transferat pe 1 septembrie de Bari) sunt foarte bine pregătiți din punct de vedere fizic, însă trebuie în continuare să se adapteze la nivelul tactic de aici”, a spus tehnicianul formației.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, și directorul sportiv Ciro Polito a vorbit despre situația lui Edjouma. Având în vedere că mijlocașul a jucat cel mult 32 de minute într-un meci pentru Bari, oficialul echipei a menționat faptul că mijlocașul are nevoie de timp pentru a se impune în primul 11.

„Edjouma este un mijlocaș de nivelul lui Bari, genul de jucător care apare peste tot, însă trebuie să avem răbdare cu el”, a transmis Ciro Polito.

Pentru împrumutul mijlocașului, oficialii din peninsulă i-au plătit lui Gigi Becali suma de 200.000 de euro. Pentru un eventual transfer definitiv, italienii ar mai trebui să scoată din buzunar suma de 600.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și