Închide meniul
Video

Prima reacţie a lui David Popovici, după finala de ştafetă 4×50 de metri liber: „Suntem aici să ne întrecem cu cei mai buni”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 decembrie 2023, 19:35

Prima reacţie a lui David Popovici, după finala de ştafetă 4×50 de metri liber. David Popovici şi colegii săi au terminat pe locul 7 finala probei de ştafetă 4×50 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a avut un discurs de mare campion la finalul finalei şi a spus că a scăpat de emoţiile primei probe la care a participat. Campionatele Europene de înot în bazin scurt sunt live în AntenaPLAY, în perioada 5 – 10 decembrie.

Prima reacţie a lui David Popovici, după finala de ştafetă 4×50 de metri liber

Eu unul mă simt foarte bine, cred că fiecare dintre noi am mers mai bine. Am îmmbunătăţit timpul ca o echipă, ca o ştafetă. Am intrat şi am şi ieşit cu zâmbetul pe buze. Este o concurenţă foarte puternic, dar de asta suntem aici să câştigăm experienţă şi să ne întrecem cu cei mai buni din lume. Întotdeauna eu consider că prima cursă e cea mai grea. Acum am scăpat de emoţiile de început şi de abia aştept să avem şi probele individuale. O să fie lume multă, deja este sold-out„, a spus David Popovici în exclusivitate pentru AntenaSport.

În componenţa David Popovici, George Alexandru Stoica-Constantin, Mihai Gergely, Patrick-Sebastian Dinu, cvartetul tricolor fost cronometrat cu timpul de 1.25:93.

Titlul european a fost câştigat de Marea Britanie, urmată de Italia şi Grecia.

Video cu finala cursei de 4×50 de metri liber

Ce urmează pentru David Popovici, după finala de la ştafetă 4×50 m liber

Se ştie ce urmează pentru David Popovici, după finala de la ştafetă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. La competiţia de la Otopeni, care se vede live în AntenaPLAY, „Regele nataţiei” va concura în alte două probe.

David Popovici a participat, alături de Patrick Dinu, Mihai Gergely şi Constantin Stoica, la proba de ştafetă 4×50 m liber. Aceştia s-au clasat pe locul 7 în finala programată în sesiunea de seară.

David Popovici se pregăteşte de probele sale preferate, după participarea la ştafeta 4×50 m liber. Sportivul de la CS Dinamo va avea două zile de pauză, până la următoarea întrecere.

Popovici va lua parte în seriile probei de 200 m liber pe 8 decembrie, vineri, în sesiunea de dimineaţă, de la ora 9:40. Ulterior, în aceeaşi zi, însă în sesiunea de seară, vor avea loc şi semifinalele probei de 200 m liber.

Sâmbătă, de la ora 10:15, David Popovici va participa în seriile probei de 100 m liber. În aceeaşi zi, de la ora 18:06, campionul român va participa şi în finala de la 200 m liber, în cazul în care se va califica.

Tot sâmbătă, de la ora 19:31, David Popovici va concura cel ma probabil şi în semifinalele probei de 100 m liber, fiind favorit să treacă de serii.

În cazul în care va obţine un timp bun în semifinale, David Popovici va avea ocazia să se lupte pentru medalie în finala probei de 100 m liber. Finala va fi programată duminică, în ultima zi de concurs de la Otopeni, de la ora 19:08.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și