Închide meniul

Andreea Răducan, mesaj de susţinere pentru Simona Halep: „Mi-aş dori să o avem în echipa olimpică!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2024, 16:29

Reclamă
Andreea Răducan, mesaj de susţinere pentru Simona Halep: „Mi-aş dori să o avem în echipa olimpică!

Andreea Răducan, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

Profimedia

Andreea Răducan a avut un mesaj de susţinere pentru Simona Halep. Răducan vrea ca Simona Halep să primească un wild card şi să participe la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Răducan e de părere că Halep este o emblemă pentru sportul românesc şi că trebuie susţinută de toată ţara.

Andreea Răducan, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

„Eu mi-aş dori foarte mult să o avem pe Simona Halep în echipa olimpică. E un sportiv emblemă pentru ţara noastră, merită să fim alături de ea. În ceea ce priveşte incidentul prin care a trecut, eu mi-aş dori ca oamenii care iau astfel de decizii să îşi asume foarte bine această responsabilitate. Sigur că poţi să vii apoi şi să faci curat, dar cumva răul este deja făcut, mă refer la mentalul sportivului. Apoi şi oamenii spun ‘sigur a făcut ea ceva’.

Dar nu e deloc aşa. Un sportiv nu are datoria să se uite pe o etichetă să vadă ce conţine sau dacă produsul e contaminat sau nu. Scopul nostru ca sportivi e de a avea grijă de sănătatea noastră şi de a da tot ceea ce avem mai bun atunci când este concursul”, a spus Andreea Răducan.

Mihai Covaliu face tot posibilul ca Simona Halep să primească un wild-card la Jocurile Olimpice

Mihai Covaliu face tot posibilul ca Simona Halep să primească un wild-card la Jocurile Olimpice. Președintele COSR a făcut dezvăluiri despre situația româncei. Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, joi, că instituţia pe care o conduce nu va renunţa până nu va epuiza toate căile prin care se poate obţine un wild-card pentru ca jucătoarea de tenis Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă

„Există această şansă pentru Simona. Şi eu pot să spun că până nu vom epuiza toate aceste căi de a obţine un wild-card pentru Simona nu vom renunţa. Cel mai important este ca şi Simona să îşi dorească din toată inima acest lucru. Ea are timp să ajungă la forma de dinainte. Depinde doar de ea şi de cât de mult îşi doreşte să participe la Paris. Noi o aşteptăm. Mesajul meu e să fie să fie sănătoasă, să aibă încredere şi în fiecare zi să mai urce câte o treaptă pentru a-şi îndeplini visul olimpic”, a explicat Covaliu, potrivit agerpres.ro.

Simona Halep, a cărei suspendare pentru dopaj de 4 ani a fost redusă la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a revenit în circuitul WTA, însă poziţia din clasament, 1.144, nu îi permite să participe la Jocurile Olimpice.

Covaliu speră ca numărul sportivilor calificaţi la JO de la Paris să se apropie în final de 100. Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a participat, joi, la forumul IntegriSport 3.0 organizat de Agenţia Naţională pentru Sport. Unul dintre obiectivele principale ale evenimentului care beneficiază de participare internaţională este acela de a asigura diseminarea informaţiilor şi cunoştinţelor privind manipularea competiţiilor sportive şi criminalitatea în sport la cât mai mulţi oficiali din domeniul judiciar şi al aplicării legii, participanţii având ocazia de a interacţiona cu experţi din alte 6 ţări (Austria, Bulgaria, Estonia, Grecia, România şi Spania) şi de a face schimb de cunoştinţe şi bune practici.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și