Închide meniul

Angelique Kerber şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice! Iga Swiatek a obţinut calificarea în semifinale

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2024, 20:58

Reclamă
Angelique Kerber şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice! Iga Swiatek a obţinut calificarea în semifinale

Angelique Kerber şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice! Iga Swiatek a obţinut calificarea în semifinale

Angelique Kerber, la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia

Angelique Kerber şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice, după înfrângerea suferită în faţa chinezoaicei Zheng Qinwen, care s-a impus cu 6-7(4), 6-4, 7-6(6).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, în Iga Swiatek s-a calificat în semifinale, după ce a trecut de Danielle Collins. Americanca s-a retras în setul decisiv.

Angelique Kerber şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice! Iga Swiatek a obţinut calificarea în semifinale

Cariera profesionistă de tenis a fostului număr 1 mondial Angelique Kerber s-a încheiat, miercuri, la Jocurile Olimpice de la Paris, sportiva germană în vârstă de 36 de ani fiind învinsă de Zheng Qinwen, cap de serie numărul 6, cu 6-7(4), 6-4, 7-6(6), în sferturile de finală, notează news.ro.

Jucătoarea germană, care a câştigat Australian Open şi US Open în 2016, precum şi Wimbledon în 2018, a ocupat locul 1 mondial timp de 34 de săptămâni, între 2016 şi 2017.

Kerber, care a anunţat înaintea JO că turneul de la Paris va fi ultimul din cariera sa, a fost la două game-uri distanţă de a ajunge pentru a doua oară în carieră în fazele pentru medalii.

Reclamă
Reclamă 4

Zheng este doar a doua femeie din China care ajunge în semifinalele probei de simplu la Jocurile Olimpice, după ce Li Na a terminat pe locul patru în 2008, şi se va confrunta fie cu numărul 1 mondial Iga Swiatek.

Iga Swiatek s-a calificat în semifinale la Jocurile Olimpice

Poloneza Iga Swiatek, numărul 1 mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului olimpic de tenis de la Paris.

Ea a trecut miercuri de americanca Danielle Collins, cap de serie 8. Jucătoarea din SUA a abandonat în setul 3, când scorul era 6-1, 2-6, 4-1 pentru Swiatek.

Reclamă

Iga Swiatek are în prezent o serie de 20 de victorii consecutive pe zgură.

Collins, aflată în ultimul ei sezon în circuit la vârsta de 30 de ani, a fost în căutarea celei de-a doua victorii din carieră în faţa unui număr 1 mondial în exerciţiu (după ce a învins-o anterior pe Ashleigh Barty la Adelaide 2021), dar nu a reuşit să încheie meciul şi a căzut la 1-7 împotriva lui Swiatek.

Swiatek va înfrunta a doua jucătoare din Top 10 consecutiv, urmând să o întâlnească în semifinale pe Zheng Qinwen din China, cap de serie nr. 6. Zheng a pus capăt carierei fostului lider mondial Angelique Kerber, miercuri, învingând-o pe sportiva germană în sferturi.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și