Închide meniul

Atleții din Statele Unite au stabilit un nou record mondial la ștafetă mixtă 4x400m, la Jocurile Olimpice!

Alex Ioniță Publicat: 2 august 2024, 21:20

Reclamă
Atleții din Statele Unite au stabilit un nou record mondial la ștafetă mixtă 4x400m, la Jocurile Olimpice!

Atleții din Statele Unite au stabilit un nou record mondial la ștafetă mixtă 4x400m, la Jocurile Olimpice!

Atleții din Statele Unite (Ștafetă Mixtă) / Profimedia

Atleții din Statele Unite au stabilit un nou record mondial la ștafetă mixtă 4x400m, la Jocurile Olimpice! Americanii Vernon Norwood, Shamier Little, Bryce Deadmon şi Kaylyn Brown au făcut spectacol pe Stade de France, cu timpul de 3 min 07 sec 41/100.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Atleții din Statele Unite au stabilit un nou record mondial la ștafetă mixtă 4x400m, la Jocurile Olimpice!

Fostul record aparţinea tot Statelor Unite, 3 min 08 sec 80/100, din 2023, de la Mondialele de la Budapesta. Această probă figurează doar pentru a doua oară în programul Jocurilor Olimpice, notează agerpres.ro.

Americanii au învins în Franţa (3:10.60) şi Belgia (3:10.74), toate trei calificându-se în finala de sâmbătă.

Faptul că un record mondial a fost doborât în prima seară a atletismului olimpic de la JO 2024 este un semn că pista de pe Stade de France este una foarte rapidă, notează agenţia Xinhua.

Reclamă
Reclamă 4

„Aţi înnebunit complet” Scandal uriaş, după ce televiziunea turcă a întrerupt transmisia competiţiei: „Ce prostie este asta?”

Scandal uriaş, după ce televiziunea turcă a întrerupt transmisia competiţiei de judo. Sportiva din Turcia Kayra Ozdemir a fost învinsă de israelianca Raz Hershko şi imediat televiziunea turcă a oprit transmisiunea.

Fanii turci s-au revoltat. Ei au postat mesaje dure pe reţelele sociale. Ozdemir a fost învinsă de Raz Hershko în semifinale la +78 kg feminin.

„Mergi la Jocurile Olimpice să te lupţi sau să faci sport?”, a scris un telespectator turc pe X. „Dacă suntem învinşi, suntem învinşi, de ce vă comportaţi ca nişte adolescenţi şi întrerupeţi transmisia?”.

Reclamă

„Ce prostie este asta să întrerupi transmisia doar pentru că adversara este israeliană? Acesta este sport, există victorie şi înfrângere. Aţi înnebunit complet”, a scris un alt fan al sportului.

Cele două s-au îmbrăţişat după scurtul lor meci, pe care judoka din Israel l-a câştigat în doar 15 secunde, notează The Times of Israel, potrivit news.ro.

Comentariile din social media au criticat, de asemenea, faptul că TRT a numit-o pe judoka israeliană victorioasă „adversara ei” într-o postare pe X, fără să precizeze numele lui Hershko sau să îi menţioneze naţionalitatea.

În cursul zilei de vineri, ambasada Turciei la Tel Aviv şi-a coborât drapelul în bernă în onoarea liderului politic Hamas ucis Ismail Haniyeh, ceea ce a atras reacţii rapide din partea oficialilor israelieni indignaţi.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 3 aug.

Dennis Politic, după ce a reuşit o „dublă” cu Gloria Buzău: „E fericirea la cote maxime”! Mesaj pentru Lucescu: „Vin cu plăcere”

0:14 3 aug.

Andrei Prepeliţă şi-a făcut praf apărarea după ce Dinamo a învins-o pe Gloria Buzău cu 4-1: „Marcajul nu a existat”!

23:47

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice, după cele 2 medalii de argint cucerite vineri!

23:35

Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic

23:23

Novak Djokovic, reacție superbă după calificarea în finala de la Jocurile Olimpice: „Aștept asta de 20 de ani!”

23:20

Dorinel Munteanu, după ce a aflat că Mircea Lucescu e favorit să preia naţionala: „Nu a ajutat deloc fotbalul românesc”

1 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 3 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 4 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport” 5 Va rămâne Verstappen la Red Bull în 2025? Analiza lui Adrian Georgescu 6 „Are absolut tot ce-i trebuie!” Replică dură pentru David Popovici, după ce s-a plâns de condiţiile din România
Citește și