Închide meniul

Carlos Alcaraz a plâns la interviu după ce a pierdut finala cu Novak Djokovic, de la Jocurile Olimpice: „Mă doare!”

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2024, 18:58

Reclamă
Carlos Alcaraz a plâns la interviu după ce a pierdut finala cu Novak Djokovic, de la Jocurile Olimpice: „Mă doare!

Carlos Alcaraz a plâns la interviu după ce a pierdut finala cu Novak Djokovic, de la Jocurile Olimpice

Carlos Alcaraz / Getty Images

Carlos Alcaraz a plâns la interviu după ce a pierdut finala cu Novak Djokovic, de la Jocurile Olimpice. Sportivul din Spania nu și-a ascuns emoțiile, după spectacolul din finala de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a câștigat primul aur olimpic din carieră după o finală decisă în două seturi, ambele după tie-break (7-6, 7-6). Marele duel de la Paris a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Carlos Alcaraz a plâns la interviu după ce a pierdut finala cu Novak Djokovic, de la Jocurile Olimpice

După meci, Carlos Alcaraz a venit cu lacrimi în ochi la interviu și a transmis faptul că a dat tot ce a avut mai bun, pentru a aduce o medalie de aur Spaniei.

Chiar dacă a spus că înfrângerea este una dureroasă, spaniolul a menționat că Novak Djokovic merită această victorie.

„Este complicat. Am luptat preț de aproape trei ore, nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut, iar să joci împotriva lui Djokovic nu este niciodată ușor.

Reclamă
Reclamă 4

Întotdeauna are un nivel foarte înalt în astfel de momente. Merită titlul. Mă doare să pierd așa cum am pierdut, dar plec cu capul sus, știind că am dat totul”, a spus Carlos Alcaraz, potrivit eurosport.ro.

Novak Djokovic, prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic

După meci, Novak Djokovic a transmis că a dat tot ce avea mai bun pentru a câștiga aurul la Jocurile Olimpice.

Acesta a dezvăluit că victoria este una specială și că se simte mândru pentru că a adus o medalie de aur pentru Serbia.

Reclamă

„Am jucat aproape 3 ore, a fost o luptă incredibilă. Am crezut că pot câștiga. Mereu revine în meci (n.r. Alcaraz), așa că am încercat să dau tot ce am mai bun.

Am avut șanse, a avut și el șanse, cred că a fost corect să terminăm cele două seturi în tie-break. Nu știu ce să mai spun, sunt în stare de șoc. Mi-am dat sufletul, inima, familia, totul, pentru a obține aurul olimpic. Am reușit asta la 37 de ani!

Totul este special, dar sunt mândru să reprezint Serbia. Știu că Rafa, Carlos iubesc să joace pentru Spania, Roger iubea să joace pentru Elveția.

Când am ajuns în semifinale mă gândeam să trec mai departe. Astăzi, înainte de meci nu am avut emoții așa mari, pentru că aveam medalia asigurată”, a spus Novak Djokovic, potrivit sursei citate.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Mihai Covaliu, mesaj superb despre performanțele României de la Jocurile Olimpice: „Românii încă știu să se bucure!”

20:48

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! E prima gimnastă din Africa ce a reuşit să ia ia aurul olimpic!

20:30

FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!

20:22

UPDATEVIDEO | Dennis Man, „dublă” în amicalul Parma – Atalanta! Românul a uimit pe toată lumea cu două reușite de senzație

20:13

Universitatea Craiova – Petrolul 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă au ratat şansa de a urca pe primul loc în Liga 1

20:04

FotoGestul jucătorilor Universităţii Craiova pentru Nicuşor Bancu, ce trece prin momente cumplite după ce tatăl lui s-a sinucis!

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 4 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 5 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 6 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici
Citește și