Închide meniul

Novak Djokovic, prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic: „Sunt în stare de șoc!”

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2024, 18:29

Reclamă
Novak Djokovic, prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic: „Sunt în stare de șoc!

Novak Djokovic, prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic

Novak Djokovic, în lacrimi după ce a cucerit aurul olimpic / Profimedia Images

Novak Djokovic a oferit prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic. Tenismenul din Serbia a transmis un mesaj superb, după finala de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a cucerit singurul trofeu major care îi lipsea din palmares: medalia de aur la Jocurile Olimpice. Sârbul l-a învins pe Carlos Alcaraz după un meci în care niciunul nu a reuşit niciun break. Ambele seturi s-au decis la tie-break (7-6, 7-6).

Novak Djokovic, prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic

După meci, Novak Djokovic a transmis că a dat tot ce avea mai bun pentru a câștiga aurul la Jocurile Olimpice.

Acesta a dezvăluit că victoria este una specială și că se simte mândru pentru că a adus o medalie de aur pentru Serbia.

„Am jucat aproape 3 ore, a fost o luptă incredibilă. Am crezut că pot câștiga. Mereu revine în meci (n.r. Alcaraz), așa că am încercat să dau tot ce am mai bun.

Reclamă
Reclamă 4

Am avut șanse, a avut și el șanse, cred că a fost corect să terminăm cele două seturi în tie-break. Nu știu ce să mai spun, sunt în stare de șoc. Mi-am dat sufletul, inima, familia, totul, pentru a obține aurul olimpic. Am reușit asta la 37 de ani!

Totul este special, dar sunt mândru să reprezint Serbia. Știu că Rafa, Carlos iubesc să joace pentru Spania, Roger iubea să joace pentru Elveția.

Când am ajuns în semifinale mă gândeam să trec mai departe. Astăzi, înainte de meci nu am avut emoții așa mari, pentru că aveam medalia asigurată”, a spus Novak Djokovic, potrivit eurosport.ro.

Reclamă

Novak Djokovic s-a plâns de condiţiile de la Jocurile Olimpice 2024! Ce spunea sârbul după calificarea în sferturi

La finalul partidei din optimi, Novak Djokovic s-a plâns de căldura foarte mare de la Paris. În timpul meciului cu Koepfer au fost peste 33 de grade, iar umiditatea din capitala Franţei a fost ridicată.

„Sunt ud leoarcă. Este o zi cu umiditate foarte foarte ridicată. Sper să plouă pentru ca temperatura să scadă puțin.

Dar asta e. Trebuie să accepți și să te obișnuiești cu condițiile deoarece sunt aceleași pentru tine și adversarul tău. Trebuie să dai tot ce ai mai bun”, a declarat Novak Djokovic, citat de sursa menționată.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:30

FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!

20:22

UPDATEVIDEO | Dennis Man, „dublă” în amicalul Parma – Atalanta! Românul a uimit pe toată lumea cu două reușite de senzație

20:13

LIVE TEXTUniversitatea Craiova – Petrolul 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1

20:04

FotoGestul jucătorilor Universităţii Craiova pentru Nicuşor Bancu, ce trece prin momente cumplite după ce tatăl lui s-a sinucis!

19:59

Ebru Bolat, pe locul 22 în proba feminină de yachting, clasa dinghy, după 8 curse! Salt important pentru sportivă, la JO

19:55

„Bombă!” Claudiu Keșeru a semnat în străinătate și a acceptat un salariu uimitor. S-a întors în țara în care a scris istorie

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 4 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 5 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 6 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă”
Citește și