Închide meniul

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2024, 8:16

Reclamă
Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

Rafael Nadal, Nadia Comăneci, Carl Lewis şi Serena Williams, la Paris - Getty Images

Englezii au lăudat-o pe Nadia Comăneci după ce au văzut-o la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024, în barcă, pe Sena, alături de alte nume uriaşe precum Serena Williams, Rafael Nadal şi Carl Lewis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carl Lewis, de nouă ori campion olimpic şi sportivul secolului al XX-lea desemnat de CIO, a înfruntat de-a lungul anilor nişte adversari formidabili. Dar la ceremonia de deschidere de vineri a Jocurilor Olimpice de la Paris, el a fost aproape să se împiedice de cel mai dur adversar de până acum: o mică ambarcaţiune care se legăna, scrie The Guardian.

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

Fostul sprinter s-a alăturat medaliaţilor cu aur Serena Williams, Rafael Nadal şi Nadia Comăneci pe o barcă pe Sena, purtând flacăra olimpică la ceremonia tradiţională de aprindere a vasului olimpic.

Cu toate acestea, curând a devenit clar că aceasta nu va fi o croazieră de plăcere. În timpul unei călătorii care părea să dureze ceva mai puţin decât epicul meci de cinci seturi al lui Nadal împotriva lui Roger Federer în finala Wimbledon 2008, spaniolul părea îngrijorat că flacăra se va stinge din cauza vântului puternic, în timp ce Williams şi Lewis păreau îngrijoraţi de perspectiva de a ţine o flacără goală într-o mână în timp ce cu cealaltă încercau să-şi păstreze echilibrul.

„Doar Nadia Comăneci, poate nesurprinzător pentru o femeie care a câştigat două medalii olimpice de aur la bârnă, a părut netulburată în timp ce barca se clătina în sus şi în jos. La un moment dat, Williams a părut temătoare şi s-a agăţat de Nadia pentru a se linişti”, notează sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

„Carl Lewis care urăşte această plimbare cu barca este deja punctul meu culminant la Jocurile Olimpice 2024”, a scris un utilizator pe X.

Cei patru sportivi – şi flacăra – au ajuns în cele din urmă pe uscat, unde torţa a fost transmisă mai multor legende ale sportului francez, înainte ca vasul să fie aprins de doi dintre campionii olimpici ai naţiunii, judoka Teddy Riner şi sprintera Marie-José Pérec.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

16:16

„Ne-am distrat azi, așteptăm finala!” Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

15:39

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

15:20

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY

15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

1 VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Citește și