Închide meniul
Foto

Cele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2024, 19:21

Reclamă
Cele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş!

Cele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic!

Novak Djokovic, după ce a devenit campion olimpic / Profimedia Images

Iată cele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera de excepţie cu un trofeu uriaş. (IMAGINILE, ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic (37 de ani) tânjea după aurul olimpic. Nu avea în palmares decât un bronz la Jocurile Olimpice, obţinut în 2008.

Cele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş!

Novak Djokovic a început să plângă imediat ce a reuşit să îl învingă pe Carlos Alcaraz (21 de ani) în marea finală a turneului de simplu masculin de la Jocurile Olimpice 2024.

Djokovic a plâns şi după ce s-a calificat în finală. Cu 24 de titluri de Grand Slam în palmares, Djokovic şi-a îndeplinit acum şi singurul mare obiectiv pe care îl mai avea de atins: aurul olimpic!

A fost o finală în care ambii au avut prestaţii excepţionale. Au fost numeroase şanse de break, de o parte şi de alta, dar nu s-a realizat niciun break în finala turneului de simplu masculin. Ambele seturi s-au decis la tie-break, iar Djokovic a reuşit să fie mai bun în ambele tie-break-uri.

Reclamă
Reclamă 4

Şi Carlos Alcaraz a plâns după ce a ratat aurul olimpic. Pentru el vor mai fi însă numeroase ocazii să cucerească acest mult râvnit trofeu.

Novak Djokovic, prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic: „Sunt în stare de șoc!”

Novak Djokovic a oferit prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic. Tenismenul din Serbia a transmis un mesaj superb, după finala de la Paris.

După meci, Novak Djokovic a transmis că a dat tot ce avea mai bun pentru a câștiga aurul la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Acesta a dezvăluit că victoria este una specială și că se simte mândru pentru că a adus o medalie de aur pentru Serbia.

„Am jucat aproape 3 ore, a fost o luptă incredibilă. Am crezut că pot câștiga. Mereu revine în meci (n.r. Alcaraz), așa că am încercat să dau tot ce am mai bun.

Am avut șanse, a avut și el șanse, cred că a fost corect să terminăm cele două seturi în tie-break. Nu știu ce să mai spun, sunt în stare de șoc. Mi-am dat sufletul, inima, familia, totul, pentru a obține aurul olimpic. Am reușit asta la 37 de ani!

Totul este special, dar sunt mândru să reprezint Serbia. Știu că Rafa, Carlos iubesc să joace pentru Spania, Roger iubea să joace pentru Elveția.

Când am ajuns în semifinale mă gândeam să trec mai departe. Astăzi, înainte de meci nu am avut emoții așa mari, pentru că aveam medalia asigurată”, a spus Novak Djokovic, potrivit eurosport.ro.

Carlos Alcaraz a plâns la interviu după ce a pierdut finala cu Novak Djokovic, de la Jocurile Olimpice: „Mă doare!”

Carlos Alcaraz a plâns la interviu după ce a pierdut finala cu Novak Djokovic, de la Jocurile Olimpice. Sportivul din Spania nu și-a ascuns emoțiile, după spectacolul din finala de la Paris.

Novak Djokovic a câștigat primul aur olimpic din carieră după o finală decisă în două seturi, ambele după tie-break (7-6, 7-6). Marele duel de la Paris a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După meci, Carlos Alcaraz a venit cu lacrimi în ochi la interviu și a transmis faptul că a dat tot ce a avut mai bun, pentru a aduce o medalie de aur Spaniei.

Chiar dacă a spus că înfrângerea este una dureroasă, spaniolul a menționat că Novak Djokovic merită această victorie.

„Este complicat. Am luptat preț de aproape trei ore, nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut, iar să joci împotriva lui Djokovic nu este niciodată ușor.

Întotdeauna are un nivel foarte înalt în astfel de momente. Merită titlul. Mă doare să pierd așa cum am pierdut, dar plec cu capul sus, știind că am dat totul”, a spus Carlos Alcaraz, potrivit eurosport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

Adrian Păun, gol superb în CFR Cluj – U Cluj! A trimis mingea în poartă cu o „foarfecă” de senzație

22:21

LIVE TEXTCFR Cluj – U Cluj 1-0! Adrian Păun a deschis scorul din foarfecă! Louis Munteanu, debut la CFR

22:16

Ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o „dublă” în amicalul Parma – Atalanta 4-1!

22:11

VideoIncidente în tribune la derby-ul Clujului, dintre CFR şi U! Suporterii „Şepcilor roşii” au mers peste fanii alb-vişinii!

21:37

Gicu Grozav cere noi transferuri la Petrolul: „Sper că vor mai veni jucători”! A anunţat obiectivul uriaş al echipei!

21:35

Costel Gâlcă și-a făcut praf jucătorii după 0-0 cu Petrolul: „Am jucat foarte, foarte prost!”. Mesaj despre accidentarea lui Ivan

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 4 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 5 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 6 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!
Citește și